Ben Flex kablosu bakmaya gittim, bir kadın ile adam geldi oğluna bilgisayar alacak hiçbir bilgisi yok. Çocuğu da yok gelmis 35K'lik sistemi ben 40-42K'ya burada yaparım onlar sağlam değil diyor. Ben dışarıya çıktıktan sonra kadınla adamın yanina gittim Gaming.Gen.TR'den sistemi gosterdim linki attim i5-14400F & RTX4060 32 GB DDR5 5600MHz 1TB SSD sivi soğutma dahil 33-34K'ya aldılar. Adama inanıp alsalar 7-8k zararda olacaklardı. Tamam illaki bilgisayarci kazanacak ama sistem 34-36 ise niye çok fark koyuyorsun.
Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican 66
Üstün
Yine zararda gibiler sanki ama daha az kazık yemişler.
Yine zararda gibiler sanki ama daha az kazık yemişler.
Aynen öyle çocuk zaten RDR2 the last of oynayacakmis öyle oyunlar kolay kolay işlemci ve ekran kartı ile oynanmaz.
dalmatianpelican 66
Üstün
Evet hocam oynanmaz da demek istediğim daha 34 e daha iyi bir sistem toplanabilirdi( Son fiyatları tam bilmiyorum ama 7500f- 7700xt bir sistem toplanirdi gibi.)Aynen öyle çocuk zaten RDR2 the last of oynayacakmis öyle oyunlar kolay kolay işlemci ve ekran kartı ile oynanmaz.
Evet hocam oynanmaz da demek istediğim daha 34'e daha iyi bir sistem toplanabilirdi( son fiyatları tam bilmiyorum ama 7500F- 7700XT bir sistem toplanirdi gibi.)
Evet ama çocuk Intel ve NVIDIA istiyordu AMD daha uyguna geliyordu ama arkadşlari Intel NVIDIA demiş o yüzden.
Çünkü düzgün eğitim sistemi yok. Çünkü iyi niyetli değiller. Recep hocamın tabiriyle bunlar bir "bakkal".
Geçen yiğenimin laptop fani bozulmuş tamir ederiz 800TL diyor zaten sıfırı 400TL sıfır aldık internetten gelsin takacaz Türkiye'de iyi niyetli adamakıllı bilgisayarci%15 civarı.
Yeni konular
-
Ziraat Bankası uygulamasına girilmiyor
- Because The Internet
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99