Detaylar
Kim cevapladı?çıfteli
Uzman
büyük ihtimal kulak üstü kullanıyordur kulak içi kulaklıklardan daha önce böyle bir sorun duymadım, ya kulaklığı çok fazla yüksek sese mağruz bırakmış yada kulaklığın frekansına etki edecek başka bir cihazı kulaklığa yakın tutuyor.. ne diyersek diyelim şimdi görmeden anlayamayız ki
erdym
Üstün
Büyük ihtimal kulak üstü kullanıyordur kulak içi kulaklıklardan daha önce böyle bir sorun duymadım, ya kulaklığı çok fazla yüksek sese mağruz bırakmış ya da kulaklığın frekansına etki edecek başka bir cihazı kulaklığa yakın tutuyor. Ne diyersek diyelim şimdi görmeden anlayamayız ki.
Benim dongleım da böyle bir sorun yaratıyordu fakat benim sorunum dongle pinlerinden kaynaklıydı yaklaşık 30 derecelik bir açıyla oturtunca düzeliyordu.
Kayraa
Başarılı
Yanında telefon televizyon çizim tableti vs var, onlar bozuyor olabilir mi?büyük ihtimal kulak üstü kullanıyordur kulak içi kulaklıklardan daha önce böyle bir sorun duymadım, ya kulaklığı çok fazla yüksek sese mağruz bırakmış yada kulaklığın frekansına etki edecek başka bir cihazı kulaklığa yakın tutuyor.. ne diyersek diyelim şimdi görmeden anlayamayız ki
çıfteli
Uzman
Yanında telefon televizyon çizim tableti vs var, onlar bozuyor olabilir mi?
Tamam ondandır madem telefonda olmuyor PC de oluyorsa bir şey frekansa etki ediyor donglenin yaydığı dalgalar ile başka bir dalga çakışıyor olabilir bu yüzden ürünlerde ucuza kaçmayın ucuz malların çoğu birbirinin kopyası olduğu için zaman zaman bu ve farklı hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Sizden ricam PC'nin etrafındaki teknolojik ne varsa kaldırıp bir daha deneyin olmazsa başka çöz, mler
Lla bulunacaktır.
Kayraa
Başarılı
Tamam ondandır madem telefonda olmuyor PC de oluyorsa bir şey frekansa etki ediyor donglenin yaydığı dalgalar ile başka bir dalga çakışıyor olabilir bu yüzden ürünlerde ucuza kaçmayın ucuz malların çoğu birbirinin kopyası olduğu için zaman zaman bu ve farklı hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Sizden ricam PC'nin etrafındaki teknolojik ne varsa kaldırıp bir daha deneyin olmazsa başka çöz, mler.
Lla bulunacaktır.
Dongle ucuz değil yahu, Razer kulaklığın orijinal Dongle'ı. Barracuda Pro kullanıyorum. Yanında Bluetooth mouse ve klavye var belki onlarda yapıyor olabilir.
çıfteli
Uzman
Dongle ucuz değil yahu, Razer kulaklığın orijinal Dongle'ı. Barracuda Pro kullanıyorum. Yanında Bluetooth mouse ve klavye var belki onlarda yapıyor olabilir.
Sen her şeyi dalgalara bırakmışsın dalgalarda senle dalga geçiyor, kablosuz ürünleri bu kadar iyi bir şey sanmayın. Recep ivedik zamanında uyardı sizi anlamadınız (ne bu kızım telefon mu bu yavrum, bu bilgisayarın yanına konur mu kızım bu milyon dolarlık makinelerde çalışıyorsunuz aletin ebssini eslsini aslsine zararı var ya her otobüste söylüyorlar bunu halen yazamadınız kafanıza ) hocam bir sonraki alacağınız teknoljik ürünü kabolulu alın kablolu benim her zaman tercih ettiğimdir.