Şurası da bariz görünüyor.
Windows önceden 1 numaralı diske kurulu imiş. Daha sonra 0 numaralı diske kurulmuş.
0 numaralı diske yeni Windows kurulurken eski diskteki EFI bölümü kullanılmış. Normalde yeni diskte tekrar oluşturulması lazım.
UYARI: Unutmayın, herhangi bir nedenle format atarsanız kasada sadece sistemi kuracağınız disk takılı olsun. Diğer diskleri kurulum tamamlandıktan sonra takın. Aksi halde disk yapılandırma yine sorunlu olur.
Şurasıda bariz görünüyor.
Windows önceden 1 numaralı diske kurulu imiş. Daha sonra 0 numaralı diske kurulmuş.
0 numaralı diske yeni Windows kurulurken eski diskteki EFI bölümü kullanılmış. Normalde yeni diskte tekrar oluşturulması lazım.
Uyarı: Unutmayın, herhangi bir nedenle format atarsanız kasada sadece sistemi kuracağınız disk takılı oldun. Diğer diskleri kurulum tamamlandıktan sonra takın. Aksi halde disk yapılandırma yine sorunlu olur.
Aynen hocam doğru ilk başta 500GB olana kurmuştum sonrasında onu formatlayarak 1TB olana kurulum yaptım format atacağım zaman dediğiniz gibi yapacağım yardım ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim tekrardan.