Elmas Kafa
Uzman
Eki silmenizi tavsiye ederim, bu bilgilerle anahtarınız çalınabiliyor.Arkadaşlar, bilgisayarda KMS olup olmadığını anlamak istiyorum, attığım yerde yazması gerekiyormuş fakat ben anlamadım. Var mı KMS?
Eki silmenizi tavsiye ederim, bu bilgilerle anahtarınız çalınabiliyor.Arkadaşlar, bilgisayarda KMS olup olmadığını anlamak istiyorum, attığım yerde yazması gerekiyormuş fakat ben anlamadım. Var mı KMS?
OEM anahtarlar çalınsa bile başka bilgisayarlarda kullanılamaz. Yine de ek silinse iyi olur dediğiniz gibi.Eki silmenizi tavsiye ederim, bu bilgilerle anahtarınız çalınabiliyor.
Sorunun cevabına gelince, OEM_DM CHANNEL bilgisayarınız anakarta bağlı bir anahtar kullanıyor demek. KMS olsa VOLUME_KMS yazar.
Böyle bir ekran görüntüsü atarken "slmgr /dli" komutunu kullanıp ürün anahtarınızı karalayarak atın bir dahakine.
Cihazda KMSpico olup olmadığına böyle karar veremezsiniz.
KMSpico ile yalnızca sistem etkinleştirilmiyor. Arkadaşların bahsettiği scriptin <all> argümanı var, bununla birlikte çalıştırmalısınız ve tüm Microsoft ürünlerini tek tek denetlemelisiniz.
Ayrıca KMSpico genelde kendini zamanlanmış görevlerde tekrar çalışacak şekilde kurgular, bunu da kontrol etmelisiniz.
Sorunuz yalnızca "cihazımdaki işletim sistemi lisansı orijinal mi?" şeklinde olsaydı yukarıdaki cevapları verirdim.
Böyle düşünerek giderseniz çoğu konuda yanlış cevap verme potansiyeliniz var. Moderatörler konu başlıklarını çok değiştiriyorlar ve bu sebeple sorular değişebiliyor. Bununla alakalı öneri bile açılmıştı "moderatörler her konuyu değiştirmesin" diye.Düzeltme için teşekkürler.
Kişinin ne sorduğu hiç umrumda değil, kesin olarak bunu kimse tahmin edemez. Konuda ne sorulmuşsa ona açıklık getiririm.