Benzer konular
- Çözüldü
Kapattım hocam disney plusı. Böyle saçma sapan bir işleyiş görmedim diğer uygulamalardan devam.Hocam durum ne oldu? Aynı sorun bende de var ve DRM açık.
Edge tarayıcı hariç hiçbir tarayıcıda HD içerik izlemek pek mümkün değil. Ne Prime Video ne Netflix ne de Disney+. Bu platformlar Edge hariç diğer tarayıcılarda DRM desteği yokmuş gibi davranıyor. Bence Microsoft bu platformlarla gizli anlaşma yapmış.Hocam durum ne oldu? Aynı sorun bende de var ve DRM açık.
Benim 160 tllik aboneliğimle batmazlar tabi ama böyle olay yaşayan benim gibi çok üye kaybederler.Edge tarayıcı hariç hiçbir tarayıcıda HD içerik izlemek pek mümkün değil. Ne Prime Video ne Netflix ne de Disney+. Bu platformlar Edge hariç diğer tarayıcılarda DRM desteği yokmuş gibi davranıyor. Bence Microsoft bu platformlarla gizli anlaşma yapmış.
Valla ortada açıkça gizli anlaşma var. Edge'in video oynatma konusunda diğerlerinden fazla bir şey sunduğunu sanmıyorum. Olamaz zaten.Benim 160 tllik aboneliğimle batmazlar tabi ama böyle olay yaşayan benim gibi çok üye kaybederler.