Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüBilgisayarda kulaklığın iki kablosunu takacak yer yok
Merhaba. 0 laptop aldım, kulaklık girişi bu şekilde taktığımda sadece ses geliyor. Benim sesim gitmiyor. Mikrofon için de başka giriş yeri yok. Ne yapmam gerekiyor? Bir şey indirmem mi gerek?
Kırmızı olan mikrofon girişi, yeşil olan ses girişi kablosudur. Bilgisayarınızda kombo jak çıkışı var. Kombo jak girişine bu kulaklığı takmak istiyorsanız kombo jaktan mikrofon çıkışı ve ses çıkışı veren bir dönüştürücü almak zorundasınız. Diğer USB kablosu muhtemelen sadece kulaklığın ışığını yakmak içindir.
Kırmızı olan mikrofon girişi, yeşil olan ses girişi kablosudur. Bilgisayarınızda kombo jak çıkışı var. Kombo jak girişine bu kulaklığı takmak istiyorsanız kombo jaktan mikrofon çıkışı ve ses çıkışı veren bir dönüştürücü almak zorundasınız. Diğer USB kablosu muhtemelen sadece kulaklığın ışığını yakmak içindir.
Benim dizüstünde sadece tek giriş var. Yani bu videonun tam tersini, 2 jak girişi olan tek uçlu bir çoğaltıcı alıyorum. Kulaklığımdaki mikrofon ve ses girişini çoğaltıcıya takıyorum, sorunum çözülüyor doğru mu?