Detaylar
Kim cevapladı?Daha açık anlatır mısınız?Arkadaşlar bir dosya indireceğim, içinde trojan olmasından korkuyorum. Yani bilgisayardan çalıyor bu bilgilerimizi, biz neleri kaydettiğimizi nasıl buluruz veya kaldırırız?
hocam dosya ındırıcem ıcınde trojan olmasından korkuyorum yanı trojan vırusu bılgılerımı nerden buluyor ben bılgısayardakı bilgilerımı nerden bulurum
yusufumm07
Üstün
Önce verilerini Usb ye yedekle bir tane format Usb'si hazırla. Sonra şüpheli dosyayı indir Baktın sorun çıktı bir format ile işi çözersin.
Ne bilgisi olduğu önemli.hocam dosya ındırıcem ıcınde trojan olmasından korkuyorum yanı trojan vırusu bılgılerımı nerden buluyor ben bılgısayardakı bilgilerımı nerden bulurum
Hocam yanı mesela kart bilgilerim veya mailim şifrelerim vb
Şifre ve cookilerin browser'ların klasörlerinde direkt text şeklinde var. Kayıtlı kartların artık şifrelenip kaydediliyor yetkiyi bypasslayıp decode etmen gerekiyor. GitHub'da stealer source'ü dolu. Yedekleme programı adı altında promptu chatgpt'ye ver o bile yapar.Hocam yanı mesela kart bilgilerim veya mailim şifrelerim vb
Şifre ve cookilerin browser'ların klasörlerinde direkt text şeklinde var. Kayıtlı kartların artık şifrelenip kaydediliyor yetkiyi bypasslayıp decode etmen gerekiyor. GitHub'da stealer Source'ü dolu. Yedekleme programı adı altında promptu ChatGPT'ye ver o bile yapar.
Klasörü nereden bulurum
Şifre ve cookilerin browser'ların klasörlerinde direkt text şeklinde var. Kayıtlı kartların artık şifrelenip kaydediliyor yetkiyi bypasslayıp decode etmen gerekiyor. GitHub'da stealer Source'ü dolu. Yedekleme programı adı altında promptu ChatGPT'ye ver o bile yapar.
Komıkmı hocam text seklınde olan yazıyı nereden bulurum
yusufumm07
Üstün
Mailinde muhakkak telefon korumalı olsun Güvenlik kodu telefona geldiği için sıkıntı olmazHocam yanı mesela kart bilgilerim veya mailim şifrelerim vb