Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
hocam pekı bunda nasıl yapıcaz duzeltme: bilmeden disk yonetımınden sil e bastım artık aygıt yonetıcısındede dıs yonetıcısındede gozumuyoŞöyle yapabilirsin farklı bir program söyleyeyim EaseUS deneyebilirsin o ücretsiz diye hatırlıyorum. Maalesef bendeki lisanslanmış olduğu için ücretsiz olduğunu zannediyordum Mini Partition Tool Wizard'da bulunan Converter özelliğini.
çözüm disk yonetımınde ssdnızın sılebıldıgınız butun bırımlerını sılın sılınce hepsı bırlesıyo ve tek bır bırım olarak yenı basıt bırım olusturun bukadarcıkmıs arkadaslarBIOS'ta gozukuyor, HW monıtorde gozukuyor ama depolama alanı olarak Windows'ta gozukmuyor. Aynısından bir tane daha HDD depolamam var, onun ıcın de gecerlı, ne yapmalıyım?
Disk yönetiminden harf atayın.BIOS'ta gozukuyor, HW monıtorde gozukuyor ama depolama alanı olarak Windows'ta gozukmuyor. Aynısından bir tane daha HDD depolamam var, onun ıcın de gecerlı, ne yapmalıyım?
Altair
Yetkin
hocam dısk yonetımı arayuzunu anlıyamadım hangısı ssd hangısı hdd bellı degıl sadece dısk 1 bolum 1 falan yazıyor hıcbırınde harf atama ozellıgı aktıf degıl asıl açıtıgım hdd dısında
- Başlat ikonuna sağ tıklayıp
Disk Yönetimisekmesine tıklayın. - Açılan pencerede bahsi geçen diske (siyah alanın olduğu kısım) sağ tıklayıp yeni basit birim deyin.
Altair
Yetkin
tamam hocam bır sanıyeMini Partition Tool Wizard kullanarak diskleri biçimlendirmeyi veya bölümlemeye çalışabilir misiniz? Belki diskler MBR veya GPT formatlarından dolayı gözükmüyor olabilir mi?
hemen hocam bır sanıyeDisk Yönetimi bölümü ekran görüntüsü atar mısınız?
- Başlat ikonuna sağ tıklayıp
Disk Yönetimisekmesine tıklayın.- Açılan pencerede bahsi geçen diske (siyah alanın olduğu kısım) sağ tıklayıp yeni basit birim deyin.
hocam sımdı ne yapmalıyımMini Partition Tool Wizard kullanarak diskleri biçimlendirmeyi veya bölümlemeye çalışabilir misiniz? Belki diskler MBR veya GPT formatlarından dolayı gözükmüyor olabilir mi?
128 MB olan siyahla işaretli bölüme sağ tık yaptığında neler çıkıyor?
Altair
Yetkin
Sağ olun hocam yaptım, e bır sanıye bu nıye 128 MB?128 MB olan siyahla işaretli bölüme sağ tık yaptığında neler çıkıyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapacağınız işlemde şunu unutmayın ki verileriniz sıfırlanabilir veya bozulabilir sorumluluk kabul ediyorsanız eğer yardımcı olayım.
Şöyle yapın görünmeyen disk eğer uygulama üzerinde görünüyorsa -ki gözüküyor tahminimce- Windows kurulu olmayan disketi seçin ve onu aşağıda gösterdiğim yöntemle GPT biçiminden MBR'ye dönüştürün.
Şöyle yapın görünmeyen disk eğer uygulama üzerinde görünüyorsa -ki gözüküyor tahminimce- Windows kurulu olmayan disketi seçin ve onu aşağıda gösterdiğim yöntemle GPT biçiminden MBR'ye dönüştürün.
Dosya Ekleri
Altair
Yetkin
hocam sadece bu ssd dekı bılgıler sılınebılır demıYapacağınız işlemde şunu unutmayın ki verileriniz sıfırlanabilir veya bozulabilir sorumluluk kabul ediyorsanız eğer yardımcı olayım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-