Emre.py 2 Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.577 Yer Adana 23 Haziran 2026 #11 Win + R ile "netplwiz" kodunu çalıştırın, bilgisayarda ki kullanıcıları görürsünüz, şüpheli olanları da kaldırırsınız.
Win + R ile "netplwiz" kodunu çalıştırın, bilgisayarda ki kullanıcıları görürsünüz, şüpheli olanları da kaldırırsınız.
Hermione Jean Granger 10 Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.526 Makaleler 6 Çözümler 27 Beğeniler 5.802 23 Haziran 2026 #12 Elmas Kafa dedi: Emin olmamızın bir yolu var mı ? Yani eskiden virüslerden çok çektiğim için sebebini anlamadam duramıyorum Genişletmek için tıkla... Statik analiz + emin olmak icin manuel analiz yapilabilir ama manuel analiz kismi yeterince teknik bilgi gerektirir. MBAM deep scan + Emsisoft Emergency Kit + Kaspersky Virus Removal Tool ile tarama yapabilirsin.
Elmas Kafa dedi: Emin olmamızın bir yolu var mı ? Yani eskiden virüslerden çok çektiğim için sebebini anlamadam duramıyorum Genişletmek için tıkla... Statik analiz + emin olmak icin manuel analiz yapilabilir ama manuel analiz kismi yeterince teknik bilgi gerektirir. MBAM deep scan + Emsisoft Emergency Kit + Kaspersky Virus Removal Tool ile tarama yapabilirsin.
KS KS Elmas Kafa Uzman Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 212 Çözümler 2 Beğeniler 44 23 Haziran 2026 #13 Emre.py dedi: Win + R ile "netplwiz" kodunu çalıştırın, bilgisayarda ki kullanıcıları görürsünüz, şüpheli olanları da kaldırırsınız. Genişletmek için tıkla... Görünmüyor orda. Sadece kendi hesabım görünüyor en başta oraya baktım Hermione Jean Granger dedi: Statik analiz + emin olmak icin manuel analiz yapilabilir ama manuel analiz kismi yeterince teknik bilgi gerektirir. MBAM deep scan + Emsisoft Emergency Kit + Kaspersky Virus Removal Tool ile tarama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani yapabileceğim tek şey tarama yapmak di mi ?
Emre.py dedi: Win + R ile "netplwiz" kodunu çalıştırın, bilgisayarda ki kullanıcıları görürsünüz, şüpheli olanları da kaldırırsınız. Genişletmek için tıkla... Görünmüyor orda. Sadece kendi hesabım görünüyor en başta oraya baktım Hermione Jean Granger dedi: Statik analiz + emin olmak icin manuel analiz yapilabilir ama manuel analiz kismi yeterince teknik bilgi gerektirir. MBAM deep scan + Emsisoft Emergency Kit + Kaspersky Virus Removal Tool ile tarama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani yapabileceğim tek şey tarama yapmak di mi ?
Hermione Jean Granger 10 Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.526 Makaleler 6 Çözümler 27 Beğeniler 5.802 23 Haziran 2026 #14 @Elmas Kafa, teknik bilgisi olmayan birisi icin pratikte evet.