Dany Fırtınadoğan 2
Üstün
Format atarken diskteki Windows dışındaki dosyalara dokunmayıp sadece Windows'u yenilemek mümkün mü?
Olur öyle şeyler. Bir şeyler indirmeden önce C ve D olarak diski ikiye böl, verilerini D'ye at. Bir daha böyle bir şey başına gelirse D'de verilerin güvende olur.Hiçbiri olmadı, mecburen format attım. Tonla verim gitti..
Çok önemli ne gibi verilerin vardı ki? Oyun dosyaları vb. diyorsan onları ben olsam dert etmezdim bile. Fotoğraflarını da USB belleklere yedekleyebilirsin.Hiçbiri olmadı, mecburen format attım. Tonla verim gitti..
Belki diski küçüktür, bilemeyiz. Benim diskim 256 GB bölsem yer Windows'a bile yetmeyecek örnek olarakOlur öyle şeyler. Bir şeyler indirmeden önce C ve D olarak diski ikiye böl, verilerini D'ye at. Bir daha böyle bir şey başına gelirse D'de verilerin güvende olur.
Çok önemli ne gibi verilerin vardı ki? Oyun dosyaları vb. diyorsan onları ben olsam dert etmezdim bile. Fotoğraflarını da USB belleklere yedekleyebilirsin.
Anladım, virüs yemişsin gibi geldi bana.Şifrelerim, bazı önemli fotoğraflar vesaire. Yedekleyemiyordum, Windows'un hiçbir uygulaması açılmıyordu.
Anladım, virüs yemişsin gibi geldi bana.
Şifrelerini Google üzerine veya güvenmiyorsan bir antivirüs alıp onun Password Manager sistemine yedekleyebilirsin bir dahaki sefer için. Fotoğraflarını da Google Fotoğraflar ve Drive gibi yerlere yedekleyebilirsin. Ben genelde her verimi buluta taşıyorum, ne olacağını hiç bilemiyoruz çünkü.
Belki belleklerinde bir sorun olmuştur. Memtest hiç hata verdi mi?Hocam aslında virüs bulaşmadı. Memtest86 testi yaptım sonra bilgisayar çöktü, her yer hata vermeye başladı. O hatayı düzeltiyorum, başkası çıkıyor. Saatlerce uğraştım. En sonunda format oldu yol. Bende Drive üzerinde tutsam iyi olur fotoğrafları.
Hayır vermedi. 3 defa üst üste yapmıştım.Belki belleklerinde bir sorun olmuştur. Memtest hiç hata verdi mi?
Anladım, belki 3 kez yaptığın için fazla yüklemiştir