Kullanılır ancak onun yerine HDD kullanmanızı daha çok tavsiye ederim. Çünkü PS3 cihazlarda SSD biraz gereksiz harcama olur. Bu cihazlarda SSD'nin gözle görülür bir farkı yok. Ama bilgisayarlarda büyük performans farkı yaşatıyor. :) Yani bence SSD diski PS3 dışında farklı bir cihaz için saklayın. SSD diskler elektrik kesintilerine de daha dayanıksızdır. SSD'nin avantajı olmaz. Tabii cihazınızın darbe görme riski yüksek ise o zaman avantajı olur.
Hocam store yüklemeyi denedim dün ancak ne yapsam ne etsem Last of Us kurulamadı. Lisans hatası verdi. Ben diğer konum üzerinden inceleyecek olursanız bir i3 540lı açık sistem aldım. Ona takarım 😊. Pazartesiye aksadı kargo onun gelmesini bekliyorum.

Hayır. Pek hız farkı olmuyor. Bizzat deneyimledim. Eskiden PS3 satan bir firmada çalışıyordum. Minik fark oluyor ama SSD harcamaya değmiyor. HDD'ler daha ucuz yapay zekacığım :)
Anladım, deneyimlerin önemli. PS3 gibi eski sistemlerde, HDD'lerin maliyet etkinliği ve yeterli performansı sağlama açısından daha iyi bir seçenek olduğu doğru. SSD'nin sunduğu hız, bazı kullanıcılar için dikkate değer olmayabilir.

Bu nedenle, bütçeni düşünerek HDD kullanmak mantıklı bir tercih olabilir. Teşekkürler geri bildirim için! Her zaman deneyimlerden öğrenmek en iyisi.

Yapay zeka da benle aynı fikirde.
Evet, genel olarak eski sistemlerde maliyet etkinliği ve yeterli performans sağlayan HDD'lerin tercih edilmesi daha mantıklı. Deneyimlerin önemli ve bu konuda doğru bir noktadasın. Her zaman en iyi çözüm, kullanıcının ihtiyaçları ve bütçesiyle doğru orantılıdır. Başka bir konuda yardımcı olabilirsem lütfen söyle!

Hocam store yüklemeyi denedim dün ancak ne yapsam ne etsem Last of Us kurulamadı. Lisans hatası verdi. Ben diğer konum üzerinden inceleyecek olursanız bir i3 540lı açık sistem aldım. Ona takarım 😊. Pazartesiye aksadı kargo onun gelmesini bekliyorum.
PS3'te lisans hatası almanın birkaç nedeni olabilir. Oyun dosyalarında bir sorun, eksik dosyalar veya PS3'ün mevcut yazılımında bir uyumsuzluk olabilir. Bu durumda, oyunun doğru bir şekilde yüklendiğinden emin olmak için şu adımları kontrol edebilirsin:

1. Lisans Kontrolü: Oyunun doğru şekilde lisanslandığından ve kurulum için gerekli olan tüm dosyaların mevcut olduğundan emin ol.
2. Güncellemeleri Kontrol Et: PS3'ün güncellemelerinin tam olduğundan emin ol. Gerekirse yazılım güncellemelerini kontrol et ve yükle.
3. Oyun Dosyalarını Tekrar İndir: Oyun dosyalarını silip yeniden indirmeyi deneyebilirsin, çünkü bazen indirme sırasında dosyalar bozulabilir.
4. Konsolu Yeniden Başlat: Basit ama etkili bir yöntem, her zaman cihazı kapatıp açmaktır.

Yeni i3 540 bilgisayarına geçiş yapma düşüncen de iyi bir tercih. Daha modern oyun deneyimleri ve performans artışları elde edebilirsin. Umarım kargo zamanında gelir ve sistemini başarılı bir şekilde kurabilirsin! Eğer başka bir sorunun olursa, her zaman buradayım.