Yer
İstanbul
Merhaba,

Bilgisayardan bildirim geldiğinde bildirimin arkasından hışırtı sesi geliyor. HyperX Cloud 2 kullanıyorum, başka kulaklıklarla da denedim fakat aynı, dizüstü bilgisayarımdan kaynaklı gibi. Nasıl düzelir? Sebebi nedir?

HP Pavilion - 15-ec0006nt, laptop kullanıyorum.

Ses sürücüsünü Windows üzerinden günceelemeyi denedin mi? Veya HP'nin kendi sitesi üzerinden Realtek yüksek tanımlı (HD) ses sürücüsü ve Realtek yüksek çözünürlüklü (HD) ses sürücüsünü yüklemeyi denedin mi?

Ses sürücüsünü Windows üzerinden günceelemeyi denedin mi? Veya HP'nin kendi sitesi üzerinden Realtek yüksek tanımlı (HD) ses sürücüsü ve Realtek yüksek çözünürlüklü (HD) ses sürücüsünü yüklemeyi denedin mi?
Aygıt yöneticisinden güncelleştirmeyi denedim fakat zaten güncel dedi. Dediğiniz HP sitesinde olan en son ki sürücüyü de indirdim. Fakat hala aynı. Gün içinde format atacağım.

Sorun devam ediyor, HP desteğine ulaşmayı denedim fakat Türkiye için canlı destekleri bulunmuyor.

Son düzenleme:
Benzer durum benim PC'de de var tam nedenini bilemiyorum ama bir başka konuda Nvidia'nın son sürücülerinden kaynaklı deniyordu bana da mantıklı geldi dikkat ettim son sürücülerden sonra oldu bu durum özellikle YouTube videolarında oluyor. Ek olarak bende HyperX Cloud III Wireless var kulaklık olarak.