Ethem Efe 52
Üstün
Stok problemi yok yaşadığım yerde. Bu iki model arasındaki tek fark alttaki kol tutacağı ve renk midir? Aralarında 30 dolar kadar fark var çünkü. Bir de bunun tasarımı PlayStation gibi değil, alışmakta sıkıntı çeker miyim? İlk defa kol kullanacağım çünkü klavye fare için yavaş kalmaya başladım yaş 30'a yaklaştıkça.
Kol tutacağı değil o bu arada, şarj istasyonu. İlk modelde de olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Bütçe konusunda sıkıntı yoksa zenless zone Zero öneririm ben. Ekstra 8 tane stick veriyor aşınma olursa diye. Ekstra faceplate veriyor kontrolcüye takmak için. 4 tane caps veriyor modifikasyon için. Tabii ki size kalmış.
Daha fazla konuyu kirletmeyeceğim, yazacağım tek mesaj bu olacak. Anlatmak istediğimi anlamadınız. GameSir markasına laf eden yok zaten. Sırf bir ürün kağıt üstünde iyi gözükmesi, o ürünün mükemmel ve önerilebilir olduğu anlamına gelmiyor. Marka bazlı değil, ürünlerin uzun kullanım testlerine bakarak yorum yapılması en sağlıklısı. Elinizde kaç tane GameSir gamepad var? Kaç tanesini aktif olarak kullandınız? Daha doğrusu bu modeli aktif olarak kullandınız mı? Cevabı tahmin etmesi zor değil. Forumda sadece link atıp geri kalanını düşünememek kolay olsa gerek.
Onlarca kişiyle konuştum her ürününü satın alan bu markanın, yıllardır kullanıyorlar. Bilinen ve kendini kanıtlamış. Yeni ürünleri için fuarlarda stant açan bir marka haline gelmiş. Evet uzun kullanıcı testleri oldukça mevcut. Konuyu kirletmemek adına daha fazla mesaj yazmayacağım ama çok sığ bakıyorsunuz hocam. İyi sosyaller.