Ethem Efe 52
Üstün
Katılmıyorum. GameSir, servis konusunda şu ana kadar gördüğüm en iyi firmalardan biri. Sadece Discord sunucularında bile 10 ayrı staff var ve günün her saati, mesaili şekilde çalışıyorlar.Ürünün üstündeki donanım da önemlidir. Xbox 360, One S ve 9. nesil kol kullanmış biri olarak 2'sinde sağ analog drift, birinde ise iki analogda drift yaşadım. Belki de en büyük artısı tamir maliyetinin aşırı uygun olması ama tamirle uğraşmak yerine sorunu kökünden çözmek bence daha mantıklı. He, GameSir servisi konusunda katılıyorum; zamanında elimde GameSir Nova Lite vardı ve sol tetiği rastgele ve bozuk basıyordu, doğru dürüst muhatap bulamadık. Üstüne bir de aşırı yüklü bir kargo ücreti çıktığından mecbur kendimiz parça alıp tamir ettik. Ekstra bir absürtlüktür: Yurt dışından getirttiğim GameSir analog stick (Silver modeliydi, sanırım hatırlamıyorum tam) 2 hafta sonra tıklama problemi çıkartmıştı, iade bile almadılar.
Servis konusuna gelecek olursak, ürünü garantiye vermek ya da değişime yollamak da oldukça kolay.
Demek istediği o değil. Arkada bulunan bir tuş sayesinde tetiklere çok basmak yerine mouse click şeklinde basabiliyorsunuz. G7 Pro için bu özellik zaten var.Eki Görüntüle 218488
Kare içinde yedek verilen tuşlardan mı bahsediyorsunuz, öyle ise halka içinde sağda kalan takımı kullanmak daha mantıklı olacak sanırım.
@GIRD4P Şöyle atıyorum: Tüm karşılaştırmayı kendinizce yapabilirsiniz.