Bilgisayardan oyun oynamak için gamepad önerisi

Kol tutacağı değil o bu arada, şarj istasyonu. İlk modelde de olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Bütçe konusunda sıkıntı yoksa zenless zone Zero öneririm ben. Ekstra 8 tane stick veriyor aşınma olursa diye. Ekstra faceplate veriyor kontrolcüye takmak için. 4 tane caps veriyor modifikasyon için. Tabii ki size kalmış.

Onlarca kişiyle konuştum her ürününü satın alan bu markanın, yıllardır kullanıyorlar. Bilinen ve kendini kanıtlamış. Yeni ürünleri için fuarlarda stant açan bir marka haline gelmiş. Evet uzun kullanıcı testleri oldukça mevcut. Konuyu kirletmemek adına daha fazla mesaj yazmayacağım ama çok sığ bakıyorsunuz hocam. İyi sosyaller.

Şu an kendimin de önerdiğim Secuzi LIG-3361 kolunu kullanıyorum, GameSir Cyclone 2 deneyimledim, Xbox 9. nesil kolunu da deneyimledim, bariz kalite farkı var. Ayrıca pilli olması da büyük dezavantaj. Salladığımda ses çıkaran bir gamepadi kullanamam ben maalesef. Üstüne bir de potansiyometre stick kullanıyor, yarın bir gün kesin olarak drift sorunu yapacak. Bu kadar para vermene rağmen hall effect teknolojisi yok üründe, mıknatıs kullanılmıyor, logoya para vermekten başka bir şey değil bu. Kağıt üzerinde de iyi, hissiyat olarak da daha iyi. Cyclone 2 kolu uzun kullanımda sorun çıkartmıyor, çıkartmaz da çünkü hall effect bulunuyor, lütfen şu çağ dışı gamepadi önermeyin artık.

Tasarım farkı var, @Ethem Efe hocamın dediği gibi aksesuar veriliyor ekstra olarak, alışmak 2 gün sürmez, Xbox düzeni daha ergonomik emin olun.

Tasarım farkı var, @Ethem Efe hocamın dediği gibi aksesuar veriliyor ekstra olarak, alışmak 2 gün sürmez, Xbox düzeni daha ergonomik emin olun.
Kol tutacağı değil o bu arada, şarj istasyonu. İlk modelde de olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Evet ilk versiyonda da o şarj istasyonundan var mış. Ürün iyi gibi üst segment diye geçiyormuş zaten baktığıma göre. Bütçe önemli olmasa da parayı sokağa atmamak adına tasarım için aynı ürüne fazladan para toslamayacağım o yüzden siyah - kırmızı olanı alıp geçiyorum. Teşekkür ederim öneriler için.

Ne demek, hayırlı olsun.

Rica ederim, hayırlı olsun.

Söylemeyi unuttum. Xbox konsoluna sahip misiniz bilmiyorum ancak alacağınız modelde Xbox sadece kablolu kullanılıyor. Eğer tasarım olan modellerden birini alırsanız kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz. Aklınızda bulunsun.

Ürünün üstündeki donanım da önemlidir. Xbox 360, One S ve 9. nesil kol kullanmış biri olarak 2'sinde sağ analog drift, birinde ise iki analogda drift yaşadım. Belki de en büyük artısı tamir maliyetinin aşırı uygun olması ama tamirle uğraşmak yerine sorunu kökünden çözmek bence daha mantıklı. He, GameSir servisi konusunda katılıyorum; zamanında elimde GameSir Nova Lite vardı ve sol tetiği rastgele ve bozuk basıyordu, doğru dürüst muhatap bulamadık. Üstüne bir de aşırı yüklü bir kargo ücreti çıktığından mecbur kendimiz parça alıp tamir ettik. Ekstra bir absürtlüktür: Yurt dışından getirttiğim GameSir analog stick (Silver modeliydi, sanırım hatırlamıyorum tam) 2 hafta sonra tıklama problemi çıkartmıştı, iade bile almadılar.

Yok hocam PS2'den sonra konsol tercihim değil 7700X - 5070Ti - 64GB DDR5 sistemim var onun üzerinden oynayacağım onunla da kablosuz bağlantı kurabiliyorum özelliklerden okuduğum kadarıyla. Dediğim gibi emülatörle GoW 2-3 ve GoW - GOW:Ragnarok PC sürümlerini oynasam yeterli.

Modelleri tam hatırlamıyorum fakat GameSir'in tetik değişebilen modellerini almanızı tavsiye ederim. Eski oyunlarda analog tetikler yerine tıklamalı tetikler kullanmak daha mantıklı. Zaten döneminde bile kanser eden mekanikler iyice delirtiyor.

Kare içinde yedek verilen tuşlardan mı bahsediyorsunuz, öyle ise halka içinde sağda kalan takımı kullanmak daha mantıklı olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…