Bilgisayardan oyun oynamak için gamepad önerisi

Katılmıyorum. GameSir, servis konusunda şu ana kadar gördüğüm en iyi firmalardan biri. Sadece Discord sunucularında bile 10 ayrı staff var ve günün her saati, mesaili şekilde çalışıyorlar.

Servis konusuna gelecek olursak, ürünü garantiye vermek ya da değişime yollamak da oldukça kolay.

Eki Görüntüle 218488

Kare içinde yedek verilen tuşlardan mı bahsediyorsunuz, öyle ise halka içinde sağda kalan takımı kullanmak daha mantıklı olacak sanırım.
Demek istediği o değil. Arkada bulunan bir tuş sayesinde tetiklere çok basmak yerine mouse click şeklinde basabiliyorsunuz. G7 Pro için bu özellik zaten var.

@GIRD4P Şöyle atıyorum: Tüm karşılaştırmayı kendinizce yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 218488

Kare içinde yedek verilen tuşlardan mı bahsediyorsunuz, öyle ise halka içinde sağda kalan takımı kullanmak daha mantıklı olacak sanırım.

Dediğim özellik şu:

@Ethem Efe paylaştığı model destekliyormuş.

Dediğim gibi kendi deneyimeme dayanarak konuşuyorum. Nova Lite aldığım dönemde gerçekten leş gibiydi evet belki cevap veriyorlardı ama sonuç göremiyordum yoksa ben meraklısı değildim. Konsolu açıp o smd sensörü yerinden saatlerce söktüm.

Değişmiş olabilir. Çünkü şu an müşteri hizmetleri gerçekten mükemmel.

Teşekkürler Ethem, sen bu kontrolcü işinde var mışsın cidden.
@Ethem Efe paylaştığı model destekliyormuş.
Evet hocam destekliyormuş.

Hayırlı olsun, sevdiğinize sevindim
Çok hızlı bir şekilde bir yöne doğru Stick’i ittirip bırakınca yavaşça ittirdiğim yöne gitmeye devam ediyor. Program ile test ettim potansiyometre aslında olduğu yerde kalıyor yani yapışmıyor o yöne doğru. Sanırım oyunun optimizasyonu ile alakalı bir şey.

Stick drift derdim ama olmadığını söylemişsiniz. O zaman oyunun ayarları ile alakalı bir şey olması muhtemel.

Stick drift derdim ama olmadığını söylemişsiniz. O zaman oyunun ayarları ile alakalı bir şey olması muhtemel.
Stick Drift olsa Nexus App’te test ettiğimde potansiyometrenin merkezde sabit kalmak yerine bir yönde takılı kaldığını görürdüm değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…