Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.449 Çözümler 10 Beğeniler 3.212 Yer KKTC | Gazimağusa 23 Ocak 2026 #31 GIRD4P dedi: Stick drift olsa nexus App'te test ettiğimde potansiyometrenin merkezde sabit kalmak yerine bir yönde takılı kaldığını görürdüm değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, görürdünüz. Şu siteyi deneyip sonuçları atar mısınız? Circularity testini de yapın. Hardware Tester hardwaretester.com
GIRD4P dedi: Stick drift olsa nexus App'te test ettiğimde potansiyometrenin merkezde sabit kalmak yerine bir yönde takılı kaldığını görürdüm değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, görürdünüz. Şu siteyi deneyip sonuçları atar mısınız? Circularity testini de yapın. Hardware Tester hardwaretester.com
KS KS GIRD4P Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 902 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 964 26 Ocak 2026 #32 Ethem Efe dedi: Evet, görürdünüz. Şu siteyi deneyip sonuçları atar mısınız? Circularity testini de yapın. Hardware Tester hardwaretester.com Genişletmek için tıkla...
Ethem Efe dedi: Evet, görürdünüz. Şu siteyi deneyip sonuçları atar mısınız? Circularity testini de yapın. Hardware Tester hardwaretester.com Genişletmek için tıkla...
Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.449 Çözümler 10 Beğeniler 3.212 Yer KKTC | Gazimağusa 26 Ocak 2026 #33 GIRD4P dedi: Eki Görüntüle 221361 Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun yok, kullanmaya devam edebilirsiniz. Oyun kaynaklı tamamen.
GIRD4P dedi: Eki Görüntüle 221361 Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun yok, kullanmaya devam edebilirsiniz. Oyun kaynaklı tamamen.
KS KS GIRD4P Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 902 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 964 26 Ocak 2026 #34 Ethem Efe dedi: Hiçbir sorun yok, kullanmaya devam edebilirsiniz. Oyun kaynaklı tamamen. Genişletmek için tıkla... Süper, değişim falan hiç uğraşamazdım şimdi. Az kalsın markaya olan güvenim sıfırlanıyordu. Haha.
Ethem Efe dedi: Hiçbir sorun yok, kullanmaya devam edebilirsiniz. Oyun kaynaklı tamamen. Genişletmek için tıkla... Süper, değişim falan hiç uğraşamazdım şimdi. Az kalsın markaya olan güvenim sıfırlanıyordu. Haha.
Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.449 Çözümler 10 Beğeniler 3.212 Yer KKTC | Gazimağusa 26 Ocak 2026 #35 GIRD4P dedi: Süper, değişim falan hiç uğraşamazdım şimdi. Az kalsın markaya olan güvenim sıfırlanıyordu. Haha. Genişletmek için tıkla... Sakin sakin, drift falan yok her şey yolunda.
GIRD4P dedi: Süper, değişim falan hiç uğraşamazdım şimdi. Az kalsın markaya olan güvenim sıfırlanıyordu. Haha. Genişletmek için tıkla... Sakin sakin, drift falan yok her şey yolunda.