2 230155 Yetkin Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 312 Çözümler 2 Beğeniler 242 15 Mayıs 2026 #11 Bilgisayarı nasıl kullandığınıza göre değişir. Eğer çok fazla dosya yükleyip önbellek bırakıyorsanız ve ekstra güncelleme dosyaları şişmiş ve virüslerden dolayı yavaşlayabilir ama bunlara dikkat ediyorsanız çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum.
Bilgisayarı nasıl kullandığınıza göre değişir. Eğer çok fazla dosya yükleyip önbellek bırakıyorsanız ve ekstra güncelleme dosyaları şişmiş ve virüslerden dolayı yavaşlayabilir ama bunlara dikkat ediyorsanız çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum.
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 15 Mayıs 2026 #12 bahtsızkarakter dedi: Onu çözmenin yolu vardı diye biliyorum, debloat yapınca galiba halloluyordu Genişletmek için tıkla... Onu yapmaya üşeniyorum baştan formatlayıp Cmd üzerinden sürücüleri kurmak daha kolayıma geliyor.
bahtsızkarakter dedi: Onu çözmenin yolu vardı diye biliyorum, debloat yapınca galiba halloluyordu Genişletmek için tıkla... Onu yapmaya üşeniyorum baştan formatlayıp Cmd üzerinden sürücüleri kurmak daha kolayıma geliyor.
Hellmonger Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 649 Çözümler 3 Beğeniler 444 15 Mayıs 2026 #13 Her formatta hızlanır çünkü tertemiz oluyor sıfıdan kuruyorsun. Tabii bu 1 ayda 1 yapmalısın demek değil. Sisteminde bir gariplik olduğunu ya da yavaşladığını iyi bir kullanıcı anlar. Ona göre bir tuhaflık hissedersen yapılabilir.
Her formatta hızlanır çünkü tertemiz oluyor sıfıdan kuruyorsun. Tabii bu 1 ayda 1 yapmalısın demek değil. Sisteminde bir gariplik olduğunu ya da yavaşladığını iyi bir kullanıcı anlar. Ona göre bir tuhaflık hissedersen yapılabilir.