İnternette gezmek ve oyun oynamak. YouTube'da bazı insanlar geçmiş ve sorun yaşamışlar. Ama onlarda video editleme gibi zor işler yapıyorlar. Belki sırf bu yüzden sorun yaşadılar. Ben peki yaşar mıyım?
Rekabetçi oyunlara giren biriyseniz oyun açısından sorun yaşayabilirsiniz ancak oyunlarınızın çoğu Steam'de ise ve hikayeli oyunlarsa çok sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Web tarayıcıları aynı web tarayıcıları sorun yaşamazsınız Web'de gezinirken. Chrome, Firefox, Brave, Edge, Opera veya Gnome Web (Safari'nin Linux versiyonu gibi düşünülebilir) gibi büyük ve desteklenen bir tarayıcı seçin ve gezin, hepsi yeni Web ile iyi uyumluluğa sahip.
Rekabetçi oyunlara giren biriyseniz oyun açısından sorun yaşayabilirsiniz ancak oyunlarınızın çoğu Steam'de ise ve hikayeli oyunlarsa çok sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Web tarayıcıları aynı web tarayıcıları sorun yaşamazsınız Web'de gezinirken.
Steam'de ki 4 tane oyunum çalışmıyor. Hepsi uyumlu. Ve Xbox Series X/S kolları Bluetooth ile titreşimde dahil çalışır mı? Ve yazıcılar çalışır mı? Ama yazıcı Wi-Fi ile bağlı.
İnternette gezmek ve oyun oynamak. YouTube'da bazı insanlar geçmiş ve sorun yaşamışlar. Ama onlarda video editleme gibi zor işler yapıyorlar. Belki sırf bu yüzden sorun yaşadılar. Ben peki yaşar mıyım?
Steam'de ki 4 tane oyunum çalışmıyor. Hepsi uyumlu. Ve Xbox Series X/S kolları Bluetooth ile titreşimde dahil çalışır mı? Ve yazıcılar çalışır mı? Ama yazıcı Wi-Fi ile bağlı.
Denediniz mi hocam yoksa Linux sürümleri olmadığı için mi 4 oyunu desteklemediğini düşünüyorsunuz.
Yazıcı ve kontrolcüyü denemek dışında pek şansınız yok sanırım. Yazıcı büyük ihtimalle sorun çıkarmaz ancak kontrolcü ile sorun yaşama olasılığınız olduğunu düşünüyorum. Xbox kontrolcüsü Windows'ta bile problem çıkarıyor.