Native kötü onu biliyorum ama Proton performansı iyiydi deniyordu. Resmi sunucuda oynanmıyorsa Windows'a bağımlıyız mecbur.CS2'nin native Linux portu çok iyi değil maalesef. Valve'den beklemeyeceğim bir hata yani. Ama oynanıyor. Fena değil. Windows'ta daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Proton ile girerseniz de sanırsam resmi sunucularda oynayamıyorsunuz gibi bir durum söz konusu.
Detaylar
Kim cevapladı?Bugün tam 1 hafta oldu Nobara kullanmaya başlayalı. Windows 11'deki o ağırlık, oyunların açılmasındaki yavaşlık, FPS düzensizliği... Hepsi gitti. Bazı şeylerden feragat etmem gerekti ama gerçekten çok iyi ve stabil çalışıyor. 780 FPS görünce CS2'de şok olmuştum çünkü Windows 11'de 650'yi görünce üzülmüştüm, böyle bir donanıma sahip olup yüksek sonuç alamayınca. Hala alışma aşamasındayım, GoodbyeDPI kuramadım fakat çözeceğim. Gerçekten oyun için muazzam.
Son düzenleyen: Moderatör:
MrSecurity
Başarılı
Yeni oyunlar kadar eski oyunlarda iyi çalışıyor Linux'ta. Hatta bana kalırsa Linux'ta daha kolay eski oyunları açıp çalıştırmak Windows'a göre.
Linuxta zapret var goodbye dpi yerine. Muazzam bir araç.Bugün tam 1 hafta oldu Nobara kullanmaya başlayalı. Windows 11'deki o ağırlık, oyunların açılmasındaki yavaşlık, FPS düzensizliği... Hepsi gitti. Bazı şeylerden feragat etmem gerekti ama gerçekten çok iyi ve stabil çalışıyor. 780 FPS görünce CS2'de şok olmuştum çünkü Windows 11'de 650'yi görünce üzülmüştüm, böyle bir donanıma sahip olup yüksek sonuç alamayınca. Hala alışma aşamasındayım, GoodbyeDPI kuramadım fakat çözeceğim. Gerçekten oyun için muazzam.
Başaramadım kurmayı maalesef. Forumda yardım konusu açacağım bununla alakalı.Linuxta zapret var goodbye dpi yerine. Muazzam bir araç.
Boş bir vakit bulursam rehber yazmayı düşünüyorum ben de.Başaramadım kurmayı maalesef. Forumda yardım konusu açacağım bununla alakalı.
@UfukBey, birisi böyle yapmış.
DPI Engellerini Aşmak için Zapret Kurulumu
Zapret’i kurmak artık çok kolay! Artık tek bi komutla tüm Linux dağıtımları için Zapreti kurabilirsiniz. Özellikle hangi methodu seçeceğinize dair birçok insan parametre seçmekte zorlanıyordu. Bu rehber ile artık daha kolay DPI engellerini aşabilirsiniz.
Kurulum
Zapret’i aşağıdaki komutla kurabilirsiniz:curl -fsSL https://raw.github.com/keift/zapret/refs/heads/main/src/install.sh | bash
Kaldırma (Uninstall)
Zapret’i kaldırmak için aşağıdaki komutu...- Batinux
- linux nasıl zapret
- Forum: Arch Linux
Ben rehber yaparsam manuel adımları göstereceğim. Çok önceden yaptığımı hatırlıyorum rehber ama güncellemek lazımdır muhtemelen. Yaparsam haber ederim.
Son düzenleme:
Teşekkür ederim, çalıştırabildim.Boş bir vakit bulursam rehber yazmayı düşünüyorum ben de.
@UfukBey, birisi böyle yapmış.
Kendim denemedim ama işinizi görebilir.DPI Engellerini Aşmak için Zapret Kurulumu
Zapret’i tek adımda kurun
Zapret’i kurmak artık çok kolay! Artık tek bi komutla tüm Linux dağıtımları için Zapreti kurabilirsiniz. Özellikle hangi methodu seçeceğinize dair birçok insan parametre seçmekte zorlanıyordu. Bu rehber ile artık daha kolay DPI engellerini aşabilirsiniz.
Kurulum
Zapret’i aşağıdaki komutla kurabilirsiniz:
curl -fsSL https://raw.github.com/keift/zapret/refs/heads/main/src/install.sh | bash
Kaldırma (Uninstall)
Zapret’i kaldırmak için aşağıdaki komutu...
- Batinux
- linux nasıl zapret
- Forum: Arch Linux
Ben rehber yaparsam manuel adımları göstereceğim. Çok önceden yaptığımı hatırlıyorum rehber ama güncellemek lazımdır muhtemelen. Yaparsam haber ederim.
sağlık olsun
Yetkin
5 yıldan fazladır Linux oyuncusuyum zaten. Tavsiyeniz için teşekkürler. Bu arada en sevdiğim oyunlar eski oyunlar. 2002 - 2013 yılları arasında çıkmış bazı oyunları çok seviyorum.
Güzel. Kendi zapret rehberini yarıladım. İlk fırsatta tamamlayacağım inşallah.
@UfukBey,
Linux'ta zapret kurmayı göstereceğim. Her dağıtımda işler değişebilir. Sorun yaşarsanız yazın.
Öncelikle gerekli paketleri kuralım:
Debian ve türevleri:
Fedora ve türevleri:
Şimdi indirelim:
...
Öncelikle gerekli paketleri kuralım:
Debian ve türevleri:
Kod:
sudo apt install -y curl net-tools netcat-openbsd wget build-essential git inetutils-tools libnetfilter-queue-dev libmnl-dev libnfnetlink-dev
Fedora ve türevleri:
Kod:
sudo dnf install -y iputils netcat curl wget gcc make git libnetfilter_queue-devel libmnl-devel libnfnetlink-devel
Şimdi indirelim:
Kod:
cd /opt && sudo git clone https://github.com/bol-van/zapret --depth 1 && cd /opt/zapret && sudo make -j`nproc --all`
- 26497
- kurulumu manuel zapret
- Forum: İnternet Erişimi
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Native kötü onu biliyorum ama Proton performansı iyiydi deniyordu. Resmi sunucuda oynanmıyorsa Windows'a bağımlıyız mecbur.
Skill Issue.