Yine de hızlı açılıyor 13 saniye sürüyor.

MOV yok ama düşük ve yüksek gerilim koruması var. Cougar SC650W güç kaynağını kullanıyorum. Bende bir tanıdık tavsiye ettiği için bu güç kaynağını aldım.
UVP ve OCP DC çıkışı için. AC girişi için değil. Korumasız oluyor yine.

Evimin tesisatına güvensem bile zamanında kötü tesisatlı bir yerde oturup psu voltaj dalgalanmasında bozulduğu için o günden beri sistemimi UPS ile kullanıyorum. Bataryalar ölmeye yakın yenilerini sipariş edip devam ediyorum yoluma. UPS = Güvenlik benim için, o yüzden psu üzerinden asla kapatmam. Şehir dışına seyahat yaptığımız zamanlarda ise buzdolabı çalışsın diye mutfağın şalter'i hariç evin tüm odalarının şalterini kapatırım. Bilmem bu anlattıklarım ne kadar işinize yarar.

Evimin tesisatına güvensem bile zamanında kötü tesisatlı bir yerde oturup psu voltaj dalgalanmasında bozulduğu için o günden beri sistemimi UPS ile kullanıyorum. Bataryalar ölmeye yakın yenilerini sipariş edip devam ediyorum yoluma. UPS = Güvenlik benim için, o yüzden psu üzerinden asla kapatmam. Şehir dışına seyahat yaptığımız zamanlarda ise buzdolabı çalışsın diye mutfağın şalter'i hariç evin tüm odalarının şalterini kapatırım. Bilmem bu anlattıklarım ne kadar işinize yarar.
Ben de evimin tesisatına güveniyorum ama yinede biraz korku var. Şuan ise kaliteli bir UPS alacak param olmadığı için böyle yapıyorum şu anda. İlerleyen zamanlarda param olursa sağlam bir PSU almayı düşünüyorum.