Hocam bazzite holoisodan daha geniş kapsamlı araştırdığım kadarıyla. O yüzden o daha mantıklı geldi bana.

Hocam bir de holoiso RTX 2060 veya genel NVIDIA kartlarına desteği var mı?
Kendi github linklerinde şunu yazmışlar. (Çevirdim)

Hayır. Şüphelenilecek bir durum bile değil. NVIDIA GPU'nuz varsa tek başınızasınız. Normal ve Jüpiter önyüklemeleri de dahil olmak üzere Steam istemcisi için en son Valve güncellemeleri, NVIDIA GPU'larındaki gamepadui'yi bozmuştur ve bu durumda size hiçbir destek sağlanmayacaktır.
1738173323281.webp

Desteklenen Kartlar kısmında
NVIDIA GPU'lar (İşlevsiz ama işe yarayabilir. Size herhangi bir destek sağlanmayacaktır, sormayın) yazmışlar.

Yani bir tek bazzite kalıyor.

Kendi GitHub linklerinde şunu yazmışlar. (çevirdim)

hayır. Şüphelenilecek bir durum bile değil. NVIDIA GPU'nuz varsa tek başınızasınız. Normal ve jüpiter önyüklemeleri de dahil olmak üzere Steam istemcisi için en son Valve güncellemeleri, NVIDIA GPU'larındaki Gamepadui'yi bozmuştur ve bu durumda size hiçbir destek sağlanmayacaktır.
Eki Görüntüle 119762

Desteklenen kartlar kısmında.
NVIDIA GPU'lar (işlevsiz ama işe yarayabilir. Size herhangi bir destek sağlanmayacaktır, sormayın) yazmışlar.

Yani bir tek bazzite kalıyor.

Sağ olun hocam yardımınız için. Çok uzun ve saçma sorular soruyorum ama Steam big picture modunda web tarayıcısına girmenin bir yolu var mı acaba?