ajansmith

Uzman
Sürücüler silindi sanırım. Nasıl bilgisayarı kurabilirim veya açabilirim? İnternet kafe flash bellekte taktırmıyor veya flaşa Windows yüklemiyor. O bölge seçme ekranında kalıyor oraya gelmeden önce klavye mouse devre dışı oluyor.

İnternet kafeciye vermeyi pek doğru bulmuyorum. Bir sürü flash girmiştir virüs falan olabilir kendim yapmak istiyorum. @Recep Baltaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüler silindi sanırım. Nasıl bilgisayarı kurabilirim veya açabilirim? İnternet kafe flash bellekte taktırmıyor veya flaşa Windows yüklemiyor. O bölge seçme ekranında kalıyor oraya gelmeden önce klavye mouse devre dışı oluyor.

İnternet kafeciye vermeyi pek doğru bulmuyorum. Bir sürü flash girmiştir virüs falan olabilir kendim yapmak istiyorum. @Recep Baltaş.
Elinizde varsa farklı bir klavye mouse deneyin. Belki o Klavye ve Mouse'nin driverlarını kurabilir.

USB 2.0 portu var mı? Anakart nedir?

Maalesef yok. Intel H55 sanırım.

Klavye mouse nedir hocam? Anakart nedir?

SteelSeries Rival 3 mouse klavye dandik eskiden kalma avecmiş markası. Intel h55.

Elinizde varsa farklı bir klavye mouse deneyin. Belki o klavye ve Mouse'nin driverlarını kurabilir.

Maalesef yok hangi klavye veya mouse iş görür acaba?

Sıfırlama ekranında genelde gelmiyor o sürücüler, birkaç yıl önce bir arkadaş demişti bunu. PS2 destekliyor format ekranı.

PS2 giriş yeri maalesef yok.