shiedae3

Başarılı
Kendime bir monitör alacağım ama alırken full rekabet amaçlı almayı düşünüyorum, tabii eğer televizyon alırsak.

Siz bilgisayarınızı televizyona bağlayıp oynar mısınız? Keyifli oluyor mu?
Deneyimlediğiniz televizyonuda paylaşmanız daha iyi bir referans olur teşekkürler.

Kendime bir monitör alacağım ama alırken Full rekabet amaçlı almayı düşünüyorum, tabii eğer televizyon alırsak.

Siz bilgisayarınızı televizyona bağlayıp oynar mısınız? Keyifli oluyor mu?
Deneyimlediğiniz televizyonuda paylaşmanız daha iyi bir referans olur teşekkürler.

Hikayeli oyunlar, FIFA için iyi. Ancak taşınabilinirlik konusunda sıkıntı oluyor. Laptop bu konuda daha rahat oluyor.
Ancak 4K televizyonda rahat rahat oynadığım olmustu. Konsol gibi düşün.

TV'ye göre değişir. Eskiden 2013'ten kalma aşırı gecikmeli bir Beko vardı bizde. Onda PS3 bile zevkli olmuyordu bazen arkadaş getiriyordu. Şu an LG OLED bar 144 Hz. Arada laptop bağlayıp oynuyorum, masaüstü alsam monitör almam herhalde onunla oynardım sürekli. Rekabetçi oyunlarda pek iyi olmaz ama. Hikayeli oyunlarda falan sarar özellikle Forza Crew.

Film falan izlemek ya da Euro Truck Simulator 2 ya da Forza Horizon 4-5-6 türevi oyunlar keyifli oluyor, evet. Ama aim konusunun önemli olduğu CS 2, PUBG, Battlefield ya da Call of Duty tarzı oyunlarda pek keyifli olmayabilir.

TV'ye göre değişir. Eskiden 2013'ten kalma aşırı gecikmeli bir Beko vardı bizde. Onda PS3 bile zevkli olmuyordu bazen arkadaş getiriyordu. Şu an LG OLED bar 144 Hz. Arada laptop bağlayıp oynuyorum, masaüstü alsam monitör almam herhalde onunla oynardım sürekli. Rekabetçi oyunlarda pek iyi olmaz ama. Hikayeli oyunlarda falan sarar özellikle Forza Crew.

İffalcon 65u95a düşünüyoruz.

Televizyondan ziyade monitör tercih edin. Televizyonda oyun oynadım, ama özellikle hızlı oyunlarda ve FPS oyunlarında televizyon bayağı kötü görüntü veriyor. Hikaye oyunları için iyi olabilir.