O markayı hiç duymadım yorum yapamayacağım. Ben tercihimi LG Samsung dışına çıkarmazdım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Televizyondan ziyade monitör tercih edin. Televizyonda oyun oynadım ama özellikle hızlı oyunlarda ve FPS oyunlarında televizyon bayağı kötü görüntü veriyor. Hikaye oyunları için iyi olabilir.
Konsolda FPS oyunu oynayacaklarada TV önermiyorum. Ya TV in Hz i yüksek olacak anca öyle.
shiedae3
Başarılı
O markayı hiç duymadım yorum yapamayacağım. Ben tercihimi LG Samsung dışına çıkarmazdım.
Çok pahalı hocam tCL'in alt markası iffalcon.
erdym
Üstün
Kendime bir monitör alacağım ama alırken Full rekabet amaçlı almayı düşünüyorum, tabii eğer televizyon alırsak.
Siz bilgisayarınızı televizyona bağlayıp oynar mısınız? Keyifli oluyor mu?
Deneyimlediğiniz televizyonuda paylaşmanız daha iyi bir referans olur teşekkürler.
Kullandığın televizyona göre değişir ben 55 inç 4K Samsung televizyonla gayet keyifli oynuyordum. Tek sorunum God of War 2018'de ekran yırtılma yapıyordu onun dışında gamepad varsa konsol deneyiminden farkı yok. Hikayeli oyunlar için daha mantıklı bence, rekabetçi oyunlarda büyük ekran dezavantaj.
shiedae3
Başarılı
Televizyondan ziyade monitör tercih edin. Televizyonda oyun oynadım ama özellikle hızlı oyunlarda ve FPS oyunlarında televizyon bayağı kötü görüntü veriyor. Hikaye oyunları için iyi olabilir.
Zaten hocam monitör alacağım ama diyorum ki televizyonu alırsak 1080p 300Hz+ bir monitör alayım hikayeli oyunları da TV'den oynarım.
Astronotarda
Üstün
FPS oyunu zaten ayrı bir konu ama ben açık dünya ve Gacha oyuncusuyum, malum grafikler bayağı uçuk, onları da televizyonda oynamak bayağı chunky hissettiriyor (Türkçesini bulamadım).Konsolda FPS oyunu oynayacaklarada TV önermiyorum. Ya TV in Hz i yüksek olacak anca öyle.
TEORYA
Gelişen
Mini pc üzerine 12 TB lık batocera kurdum içerisinde tüm emülatörler var. 600 Windows oyunu tak çalıştır halde. Switch ps2-3-4 Xbox classic ve xbox360 oyunları ve eski atari oyunları dahil 13000 oyunlu sistemi televizyona bağladım şu an rüyadayım.
yıllarca laptop karşısında neden oturdum dedirtiyor adama.
Astronotarda
Üstün
Olabilir, ama aldığın monitör 27 inç falan olursa zaten televizyon gibi gelir, en azından bende öyle olmuştu.Zaten hocam monitör alacağım ama diyorum ki televizyonu alırsak 1080p 300Hz+ bir monitör alayım hikayeli oyunları da TV'den oynarım.
shiedae3
Başarılı
Olabilir ama aldığın monitör 27 inç falan olursa zaten televizyon gibi gelir, en azından bende öyle olmuştu.
Bana da öyle gelecek galiba, hep laptop kullandım hiç monitör deneyimim olmadı açıkçası.
Yeni konular
-
-
-
İddia Yerli yapay zekâ BİLGE'nin bir ChatGPT arayüzü olduğu ortaya çıktı
- Hasan Merkit
-
-
-
-