Zaten hocam monitör alacağım ama diyorum ki televizyonu alırsak 1080p 300Hz+ bir monitör alayım hikayeli oyunları da TV'den oynarım.

Alternatif olarak kaliteli projeksiyon da kullanabilirsin. Ben özellikle bilgisayar odasına TV yerine projeksiyonu koydum ve duvarımda beyaz olduğundan küçük bir oda da 4000 lümen ile oyun oynamak muazzam keyifliydi. Tabii çözünürlüğü yüksek bir şey olmalı bendeki konferans tipi yoksa kalitesiz projeksiyon mantıksız.

Kendime bir monitör alacağım ama alırken Full rekabet amaçlı almayı düşünüyorum, tabii eğer televizyon alırsak.

Siz bilgisayarınızı televizyona bağlayıp oynar mısınız? Keyifli oluyor mu?
Deneyimlediğiniz televizyonuda paylaşmanız daha iyi bir referans olur teşekkürler.

Ne oynadığına bağlı mesela FPS atılmaz ama RDR God of War Forza falan sarıyor.

Bana da öyle gelecek galiba, hep laptop kullandım hiç monitör deneyimim olmadı açıkçası.
Ben yeni aldım bir monitör, 27 inç 200 Hz, laptop ekranım 144 Hz ve normale göre büyük olmasına rağmen monitörle aynı hissi asla vermiyor. Ben Curved aldım, kavisli monitörleri daha çok seviyorum. Seviyorsanız tavsiye ederim.

Alternatif olarak kaliteli projeksiyon da kullanabilirsin. Ben özellikle bilgisayar odasına TV yerine projeksiyonu koydum ve duvarımda beyaz olduğundan küçük bir oda da 4000 lümen ile oyun oynamak muazzam keyifliydi. Tabii çözünürlüğü yüksek bir şey olmalı bendeki konferans tipi yoksa kalitesiz projeksiyon mantıksız.

O çok fantezi işi hocam. Ağır masraf tutar bence.

Dosya Ekleri

• IMG_0018.webp
    IMG_0018.webp
    113,7 KB · Görüntüleme: 7
Çok pahalı hocam bir de 55 inç biz minimum 65 düşünüyoruz.
Subwooferlı model olsun istiyoruz.
Zaten Iffalcon'da qd miniled 144 Hz.

Yani hocam yine senin kararın ama mini LED sonuçta LCD'nin makyajlı hali, OLED'in yanından geçemez. Ama 55 küçükse yapacak bir şey yok. Diğer markalara da bak yine araştır.