Memtest86 ile belleklerinizi sağlam şekilde teste sokun (mavi ekran için), disk sağlığınızı da kontrol edin. Eğer bir sorun görünmüyor ise Kaspersky ile tam tarama yapin.

Sorunun Windows ile alakalı olma olasılığı var ancak durduk yere olacağını sanmam. Sebep - sonuç ilişkisi var sonuçta.

Bellek sızıntısının kaynağını Görev Yöneticisi'nden tespit edin. Ona göre aksiyon alın.

eventvwr üzerinden Windows logs > Application sekmesinde problemin yaşandığı eventi kontrol edebilirsin.

Sorunu format atarak çözdüm. Sistemim de sorun yoktu yani, büyük ihtimal sürücülerle alakalı yada yazılımsal bir sorun.
ZeroTier isimli bir uygulama sanırım ağ ile ilgili. Onu bi kaldır sen.
AMD Auto-Detect Installer yükle, sürücü güncellemeleri varsa yapsın ya da eksik sürücü varsa tamamlasın.
Aşırı RAM kullanımı hiç normal değil, Kaspersky ile güzel bir tarama öneririm. İstersen direkt format at sen bilirsin.

Ayrıca CRITICAL_PROCESS_DIED 0xEF hatası, Windows'un bazı kritik uygulamalarının herhangi bir şekilde sonlandırıldığında ortaya çıkan bir hatadır. Görev Yöneticisi'nden Ayrıntılar kısmına girip inceleyebilirsin.
csrss.exe, wininit.exe, logonui.exe, smss.exe, services.exe, conhost.exe, winlogon.exe.

Bunlardan herhangi birisinin etkinliği sonlandırıldığında 0xEF hatası meydana gelir.

Bir de CMD'den:
SFC /SCANNOW ve
DISM /ONLINE /CLEANUP-IMAGE /RESTOREHEALTH

Komutlarını uygula.
Ben burda hepsini anlatmıştım zaten. Hem sürücüler sorun çıkarıyordu hem de yazılımsal sorun vardı.