Debian, Linux Mint falan güzeldir.
Detaylar
Kim cevapladı?Yeni başlayan birine Gentoo önermek ne kadar mantıklı?
Ve kötü bir bilgisayarı varsa kurulması günler sürebilir.Yeni başlayan birine Gentoo önermek ne kadar mantıklı?
Tux penguen abinin adı, Gentoo ise nerd ve özel amaçları olan insanların distrosuç
Prebuild paketler de var artık, o kadar dert değil de lüzumsuz.Ve kötü bir bilgisayarı varsa kurulması günler sürebilir.
oldvillagger
Başarılı
Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Linux Mint kurmaya karar verdim. Windows ile vedalaşmamı yapıp kapatıyorum Windows'u son kez. 
Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Linux Mint kurmaya karar verdim. Windows ile vedalaşmamı yapıp kapatıyorum Windows'u son kez.![]()
Hayırlı olsun. Hocam bir de Linux'un Windows'tan farklı bir çalışma biçimi olduğunu unutmayın. Ne nasıl oluyor araştırma yaparak girişirseniz, Linux deneyiminiz daha güzel olur.
Normal Arch yüklesin? Archinstall ile mis gibi Windows gibi kuruyorsun.Dönerin Apt'li olacaksa KDE Neon, Dnf'li olacaksa Fedora, Pacman'li olacaksa CachyOS.
Archinstall daha kendini çalıştıramıyor hocam ve kurduktan sonra bile iş gerektiriyor yoğun miktarda Arch.Normal Arch yüklesin? Archinstall ile mis gibi Windows gibi kuruyorsun.
Cachy ise kaliteli ve modifiyeli kernelleri ile, kolay kurulumuyla ve genel hazırcılığıyla çok daha ideal bir dağıtım her şeyi elle konfigüre edeceğim demeyen biri için. Çiçek gibi dağıtım.
Lubuntu deneyebilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-