Merhaba. Bugün sistemim 20 30 derece işlemci sıcaklıgını geçti. Oyun oynarken fark ettim kasma donma drop oluyordu. Daha düne kadar bir sorun yoktu bugün format attım her şeyi sıfırladım bugün başladı. Virüs mü var acaba? Varsa nasıl anlarım oldugunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 20 30 derece boşta yakalamanız zor bu sıcaklarda sıcaklıklar gayet iyi. Virüs konusuna gelirsek, Kaspersky, Malwarebytes ile taratın. Temiz bir format attıktan sonra chipset sürücülerini anakart üreticisinden alın.

Hocam 20 30 derece boşta yakalamanız zor bu sıcaklarda sıcaklıklar gayet iyi. Virüs konusuna gelirsek, Kaspersky, Malwarebytes ile taratın. Temiz bir format attıktan sonra chipset sürücülerini anakart üreticisinden alın.
Kanka Wolfteam oynarken 20-30 oluyor. Yani oyun eski bir oyun, gereksinimleri çok düşük. Bir tane termal macun alıp macunu yenileyeyim mi? Sıcak zaten hava, çabuk kuruyor.

Merhaba. Bugün sistemim 20 30 derece işlemci sıcaklıgını geçti. Oyun oynarken fark ettim kasma donma drop oluyordu. Daha düne kadar bir sorun yoktu bugün format attım her şeyi sıfırladım bugün başladı. Virüs mü var acaba? Varsa nasıl anlarım oldugunu?

Virus olduğunu anlamak için ilk bilgisayar açılır açılmaz CMD gelir gider formattan sonra da geldi gitti diye korkma o sürücüler için terminal açılır kapanır yaptıktan sonra sonra görev yoneticisinde değişik bir dosya adı görürsün dosya konumu olmaz Malwarebytes ile tarama yap tam olarak.

Gayet normal değerler. Sadece sıcaklık değerleri virüs olduğunu göstermez ki sizin işlemci anormal bir sıcaklıkta da değil. İçinizin rahat etmesini istiyorsanız şu ikisi ile tarama yapın;

Format atarak virüs bulaştırabildiyseniz sizleri tebrik ederim. :) Başka bir şey vardır, virüs olduğunu zannetmiyorum.

Virus olduğunu anlamak için ilk bilgisayar açılır açılmaz CMD gelir gider formattan sonra da geldi gitti diye korkma o sürücüler için terminal açılır kapanır yaptıktan sonra sonra görev yoneticisinde değişik bir dosya adı görürsün dosya konumu olmaz Malwarebytes ile tarama yap tam olarak.

Şimdi bir tane buldum bu şüpheli duruyor conhost.exe diyor bunu daha önce başkalarında görmüştüm.

Format atarak virüs bulaştırabildiyseniz sizleri tebrik ederim. :) başka bir şey vardır, virüs olduğunu zannetmiyorum.

Virüs çıktı sistemden conhost.exe diye bir virüs yeni fark ettim.

Çözüldü BIOS'ta UEFI seçiliydi CSM yaptım ısınma her şey kalktı oyunda bile 1 derece sıcaklık.

Son düzenleme: