Teknopatici

Becerikli
Uygulamaya özgü izin ayarları:

{2593F8B9-4EAF-457C-B68A-50F6B8EA6B54}

CLSID'sine ve

{15C20B67-12E7-4BB6-92BB-7AFF07997402}

APPID'sine sahip. COM Sunucu uygulaması için, yok SID (Yok) uygulama kapsayıcısında çalışan LocalHost (LRPC Kullanan) adresindeki SID değeri (S-1-5-21-2583778015-1686257929-2875524499-1000) olan ULTRA\ultra kullanıcısına Yerel Etkinleştirme izni vermiyor. Bu güvenlik izni, Bileşen Hizmetleri yönetim aracı kullanılarak değiştirilebilir.

Sürücü, \Device\RaidPort2 üzerinde bir denetleyici hatası belirledi.

00:03:56, ‎6.‎06.‎2026 tarihinde gerçekleşen önceki sistem kapanışı beklenmiyordu.

PC donuyor. Discord'daki arkadaşların sesini az bir süre alıyorum, sonra tamamen kapanıyor.

Minidump dosyası yoktu ya da bulamadım.

Ekran donuyor. Oyun sesleri ve dc sesleri de gidiyor 3-5 saniye sonra oyun sesi ve dc sesi geliyor. Oyundan düştü gibi sesleri duyuyorum sonra. Siyah ekran oluyor. Bu sırada sistemde fanlar falan devam ediyor.
Siyah ekranda Baya bekleyip rest atmıştım.

DDU ile ekran kartı sürücülerini sıfırlayıp NVIDIA App i tekrar indirerek kurabilir misin? HWiNFO64 ile de yük altındayken VRAM leri izle kaç dereceye çıkıyor onu söyle. Overclock yaptıysan kaldır mutlaka. Farklı GPU ile deneme ihtimalin varsa onu da dene.

DDU ile ekran kartı sürücülerini sıfırlayıp NVIDIA App i tekrar indirerek kurabilir misin? HWiNFO64 ile de yük altındayken VRAM leri izle kaç dereceye çıkıyor onu söyle. Overclock yaptıysan kaldır mutlaka. Farklı GPU ile deneme ihtimalin varsa onu da dene.
AMD Cleanup ile sildim ve AMD'nin uygulaması ile yükledim. 9070 xt ekran kartı.

Sıcaklık değerlerinde sorun yok her şeyin sıcaklık değerleri çok iyi.

Cleanup ile silip tekrar yükleyip sorunsuz kullanıyorum şu an.

Sorun tekrar yaşanırsa dediğinizi uygulayacağım.

Bazı ayarlar yaptım ve stress testlerine soktum şuan bi sorun çıkacak gibi durmuyor.

Sıcaklık değerlerinde sorun yok her şeyin sıcaklık değerleri çok iyi.

Cleanup ile silip tekrar yükleyip sorunsuz kullanıyorum şu an.

Sorun tekrar yaşanırsa dediğinizi uygulayacağım.

Bazı ayarlar yaptım ve stress testlerine soktum şuan bi sorun çıkacak gibi durmuyor.
Ekran kartı sürücüsü problemiydi dediğim gibi. Sürücüyü yenilediğinizde çözüldü. DDU dediğim işlemde ekran kartı sürücüsünü kaldırıyor.