Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Güç tasarrufunda değil, ama böyle olmaya başladı. Kendiliğinden ekran kapanıyor ve sinyal yok diyor, arkadan kapat aç yapınca tuşuyla açılıyor. Bu arada ellemiyorken oluyor bu. Nasıl düzeltirim?

Sebebi bu olabilir mi?

1705156682506.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç tasarrufunda değil, ama böyle olmaya başladı. Kendiliğinden ekran kapanıyor ve sinyal yok diyor, arkadan kapat aç yapınca tuşuyla açılıyor. Bu arada ellemiyorken oluyor bu. Nasıl düzeltirim?

Sebebi bu olabilir mi?

Eki Görüntüle 9799

Windows arama yerinden güç planını düzenle kısmına girin ekranı kapat bölmesini hiçbir zaman olarak ayarlayın bilgisayarı uyku moduna geçirin kısmınıda hiçbir zaman yapın. Eğer sorun hala devam ediyorsa yazılımsal değildir.

Denetim masasına girin, sistem ve güvenlik ardından güç seçeneklerine girin. Seçili olan profilin yanındaki planı değiştir butonuna basın ve oranın fotoğrafını atın.
1705157932392.webp

Windows arama yerinden güç planını düzenle kısmına girin ekranı kapat bölmesini hiçbir zaman olarak ayarlayın bilgisayarı uyku moduna geçirin kısmınıda hiçbir zaman yapın. Eğer sorun hala devam ediyorsa yazılımsal değildir.
1705157936433.webp

1705157958097.webp

Burası böyle kalmış, ondan mı böyle oluyormuş?

Artı -1 Eksi

Aslında bende kapalıydı. Kendiliğindemi açılmış anlamadım. Çünkü bayağadır olmuyordu. Teşekkürler.

Bir de konudan bağımsız yüksek performans kullanmanızı tavsiye etmem PC hocasının bu konu hakkında bir videosu vardı izlemenizi tavsiye ederim.

Hocam oyun için kullanıyorum sadece. Ondan öyle. Bakarım yine de.

Bir de konudan bağımsız yüksek performans kullanmanızı tavsiye etmem PC hocasının bu konu hakkında bir videosu vardı izlemenizi tavsiye ederim.

Link var mı?

Aslında bende kapalıydı. Kendiliğindemi açılmış anlamadım. Çünkü bayağadır olmuyordu. Teşekkürler.

Hocam oyun için kullanıyorum sadece. Ondan öyle. Bakarım yine de.

Link var mı?

Pek FPS arttırmıyor diye izlemiştim arttırdığı FPS 1-2'dir ve parçalarınızın ömründen yiyor.