Detaylar
Kim cevapladı?Bulaşmaz alakası yok. Virüslü dosya sizin bilgisayarınıza aktarılmıyor sonuçta.Bir arkadaşımla oyun oynadık, bilgisayarı virüs dolu. Steam üzerinden konuştuk ve oyun oyun oynadık, herhangi bir virüs bulaşır mı?
Alparow
Uzman
Kesin mi hocam? Bu konularda biraz pimpirikliyim de.
Size şöyle anlatayım, herhangi bir linke vs. girdiğimde bilgisayara format atıyorum. O seviyede bir korkum var.
3. taraf programlar vs. kullanmadıysanız ve dosya transferi yapmadıysanız bulaşmaz.
Sadece Steam'den sesli konuştuk ve rv there yet oynadık. 3. taraf program vs. kurulmadı. Dosya aktarımı yapılmadı.
Son düzenleyen: Moderatör:
YASEDEM
Deneyimli
Kesinmi hocam bu konularda biraz pimpirikliyimde.
Size şöyle anlatayım herhangi bir linke vs girdiğimde bilgisayara format atıyorum o seviyede bir korkum var.
Arkadaşınızın gönderdiği link dosya vb. yüklemediyseniz kesin, ancak daha önceden bulaşmışsa vardır fakat anlattığınıza göre daha önceden bulaşma ihtimali yok. İçiniz rahat etmiyorsa tam tarama yapın, %99.9 virüs bulmaz.
Alparow
Uzman
Arkadaşın gönderdiği link dosya vb. yüklemediyseniz kesin ancak daha önceden bulaşmışsa vardır; fakat anlattığınıza göre daha önceden bulaşma ihtimali yok. Ancak içiniz rahat etmiyorsa tam tarama yapın %99.9 virüs bulmaz.
Bilgisayara dün format attım hocam. Olma olasılığı bir hayli düşük.
2
29422
Ziyaretçi
Hayır değil. O zaman CS veya LoL gibi oyunlarda public sunuculara girmek de riskli olurdu.
Alparow
Uzman
Hayır değil. O zaman CS veya LoL gibi oyunlarda public sunuculara girmek de riskli olurdu.
Yani bir problem yok değil mi?
YASEDEM
Deneyimli
Oyuna girmeden önce virüs yoksa ve anlattığınız haricinde bir şey olmadıysa kesinlikle güvendesiniz.
Merak etmeyin güvendesiniz.
Merak etmeyin güvendesiniz.
2
29422
Ziyaretçi
Elbette problem yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-