Bilgisayarınızı bozduğunuz komik bir anınızı anlatın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PCRaptor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bozmak değil ama eskiden kullandığım laptobun canlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben kullanırken fan çalıştırmazken babam geçince paşa paşa çalıştırırdı. Ben de buna sinirlenirdim çünkü oyun oynayayım desem 10 dakika içinde kapanırdı. Ben de sinirden fanın olduğu yere vurmaya başlamıştım ve evet, işe yarıyordu. Bilgisayar şiddet seviyordu. Sonralarında bu taktik de işe yaramayınca bilgisayarı ısıtıp, kendisini ısıdan kapattıktan sonra azıcık bekleyip açılırken fana biraz daha da sert vurmaya başladım. Bu da işe yarıyordu. Şu an o laptobu babam kullanıyor ve fanı mis gibi çalıştıyor.

Benimki aslında PrimeOS'a geçerken oldu. PrimeOS setup ekranında Windows'u sildim. Daha sonra setup ekranında kaldı. Bir bilgisayar gerekmiş bende bulamadım zaten eskiydi çöpe attım.

Bilgisayarı bir yakınıma vermiştim 1 günlüğüne, gitmiş içine crack mario indirmeye çalışmış Windows Defender PUP buldum diye engellemiş ama nafile bilgisayarın içi adware doluydu. Mediaget falan da indirmiş. MBAM indirip silmiştim. Çok uzun zaman oldu tabi.

Ayağımda terlikle masanın üstüne ayaklarımı koyup üst üste atmıştım. Terlik düşüp PSU kablosuna çarptı ve PSU bozuldu. 2 yıl önce olmuştu sanırım.

Zamanında CS:GO'ya hile indirmeye çalışırken bir virüs kapmıştım. Dosyaları şifrelemişti ve herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda direkt olarak +18 fotoğraflar ve küfür yazan bir web siteye atıyordu. Kötü yanı ablamın laptopu olduğu içinde kızmıştı bayağı.

Benimki aslında PrimeOS'a geçerken oldu. PrimeOS setup ekranında Windows'u sildim. Daha sonra setup ekranında kaldı. Bir bilgisayar gerekmiş bende bulamadım zaten eskiydi çöpe attım.
Aynı şeyi aynı işletim sistemini kurmayı çalışırken yaşadım hocam.
2 GB RAM vardı, işlemcisini hatırlamıyorum. Sonuç olarak bir şekilde tekrar Windows kurmuştum. Emekliye ayrıldı en son, yatağımın altında bekliyor hala. Birlikte öleceğiz aslanım, mezarda çektireceğim çok şey var sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…