Bilgisayarınızı bozduğunuz komik bir anınızı anlatın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PCRaptor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B

Ben küçüktüm uzun zaman temizlenmedi+ soğutma standı almadım ekran kartı yandı. Casper Laptop.

Herhalde işletim sisteminde sıkıntı var. Çoğu videoda düzgün bir şekilde kuruluyordu ama. Şu anda olsa Linux Mint veya Pop!_OS kurarım.

Küçükken Intel i3 4170 ve GT 730 sistemimi ilk kez baştan aşağı söküp incelemiştim. Bozulacağını bile bile anakartın işlemci soketindeki pinlerde parmağımı gezdirmiştim...

Büyüteç ve iğne ile saatlerce uğraşarak pinlerin bir kısmını düzeltip sistemi açmayı başarmıştım ve o haliyle bile 8 yıl daha çalışmaya devam etti. Ama bir gün YT'da video izlerken kendi kendine görüntü gitmişti.
Öğrendim ki işlemci mevta olmuş.

Son düzenleme:
Ben PC format attım sonra (galiba) ekran kartı sürücüsünü kuramadığım için ekran kartı yandı sorabilirsiniz neden format attın diye Windows 10 ile geldi HDD olduğu için aşırı yavaştı Windows 8.1 kurmuştum.

.bat uzantılı bir dosya indirmiştim. Sonra açtığım an bilgisayarınız 5 dakika sonra kapatılacak diye uyarı geldi ve kapandı. Tekrar açtığımda ise bilgisayara şifre konulmuştu. Format attırmak zorunda kalmıştık.

Muhtemelen Defender kapalıydı.

Az kalsın tek bir ter damlam ile işlemciyi öldürecektim.

2. el işlemci almıştım ancak takarken anakarta uymuyordu, kontrol ettiğimde ise 1 adet PIN'i yamuktu, düzelteyim derken hava sıcaklığından dolayı terliyordum, o anda terim saçımdan işlemcinın tam kıl payı yanına düştü, o an şaşkınlıkla 2 dakika ne yaptığımı sorguladım.

Hocam ekran kartı sürücüsünü kurmazsan ekran kartı yanmaz ki? Sadece ekran karti calismaz. Sürücüyü kurduğunda çalışır.

Hocam ekran kartı sürücüsünü kurmazsan ekran kartı yanmaz ki? Sadece ekran karti calismaz. Sürücüyü kurduğunda çalışır.

Garip sürücü olmamasına rağmen görüntü gelmiyordu bir ara kendi kendine kuruldu sonra sıkıntı başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…