Bilgisayarla Uyumlu Oyun Kontrolcüsü Arıyorum

Xbox alınmaz Windows için mânasız bir ürün.

Fantech shooter 3 var ben bunu almayı düşünüyorum PC ve Switch için,

Şey nasıl o zaman bir tane daha buldum, Logitech G F710.

Bunu ben kullandım sağlam bir kumanda ama bence ergonomi açısından çok iyi değil ve pil ile çalışıyor olması lazım, bence şarj ile çalışan bir şeyleri tercih etmek daha iyi olur pil yorucu geliyor bana.

Denemeden bence yorum yapmayın derim.
Ben sadece kendi görüşümü belirttim. hem dualsense hem xbox kontroller kullanmış biri olarak fazlasıyla memnundum fakat şunu söyleyebilirimki dualsense xbox kollarına göre daha az uyumlu.

Logitech F310 sahibiyim, F710'un kablolu hali. Xbox Controller aldım yeni, arada çok fark var. Şimdilik memnunum, öneririm.

Ben sadece kendi görüşümü belirttim. Hem DualSense hem Xbox kontroller kullanmış biri olarak fazlasıyla memnundum fakat şunu söyleyebilirimki DualSense Xbox kollarına göre daha az uyumlu.

Evet hocam DualSense öyle ama Xbox Windows için birebir uyumlu.

Xbox kolları windows ile bire bir uyumlu olduğu için bütün oyunları sorunsuz oynatır. Aynı zamanda garanti süresinde bir sorun yaşadığınızda kolu birebir orijinali ile değişimini yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…