şarj kablosu yeterince uzun kablo yokmuş gibi kullanılabilir. İlla pile para vermeye gerek yok. Tabi bu tür şeyler kişinin seçimine kalmış her kolun bir avantajı, dezavantajı vardır.https://www.gizala.com.tr/gamesir-s...o-switch-windows-pc-android-ios-urun7835.html kullanıyorum on numara gecikme yok Xbox almayın hocam zaten sürekli pil e para vereceksiniz ve 125Hz bu cihaz ise 1000Hz ve 3 farklı bağlantı seeneği var bütçeniz varsa Cyclon'e 2 de bakın.
Detaylar
Kim cevapladı?kubatotuzsubat111
Uzman
8BitDo Ultimate 2C kullanıyorum hocam ilk gamepadim ve çok zevkli kullanması rahat ayrıca bilgisyarlar tam uyumlu öneririm.
S C O
Uzman
- Makaleler
- 1
Gençler, ben daha önce Logitech F710 kullandım ve aslında çok memnundum. Ama pilli olduğu için pil bittiğinde sürekli değiştirmem gerekiyordu. Bu yüzden artık pilli değil, şarjlı bir kontrolcü bakmaya karar verdim.
Deniz744
Başarılı
Gençler, ben daha önce Logitech F710 kullandım ve aslında çok memnundum. Ama pilli olduğu için pil bittiğinde sürekli değiştirmem gerekiyordu. Bu yüzden artık pilli değil, şarjlı bir kontrolcü bakmaya karar verdim.
GameSir Cyclon'e 2 al kafan rahat etsin. Şarj standlısını al.
Xbox kolları Windows ile bire bir uyumlu olduğu için bütün oyunları sorunsuz oynatır. Aynı zamanda garanti süresinde bir sorun yaşadığınızda kolu birebir orijinali ile değişimini yapıyorlar.
Xbox'da deli gecikme var.
Deniz744
Başarılı
Xbox'ta gecikme mi var? Size çakma satmışlar sanırım.
Hall effect sensörü bulunmuyor Xbox'da. Kötü tercih olur. Ayrıca hemen hemen Cyclon'e 2 ile aynı fiyat.
8 yıldır try hard Rainbow six oynuyorum. 1 yılı xboxta geçti açıkçası bir gecikme hissetmedimGameSir Cyclon'e 2 al kafan rahat etsin. Şarj standlısını al.
Xbox'da deli gecikme var.
Deniz744
Başarılı
8 yıldır try hard Rainbow Six oynuyorum. 1 yılı Xbox'ta geçti açıkçası bir gecikme hissetmedim.
O zaman Xbox kolları alınır mı diye bir konu açın. Size daha iyi anlatsınlar. Şu an işim var ben yazamayacağım.
O zaman hall efect sensörü yok yaz. Gecikme var dersen yok deriz. Yanlış bir şey söylüyorsun, düzeltilince de "O zaman Xbox kolu alınır mı diye konu aç." diyorsun. Ne alaka? Buna gerek yok. Daha iyidir daha kötüdür orasını bilemem ama günün sonunda Xbox kolu çakması olduğu gerçeği de pek değişmiyor. Alınır alınmaz orasını bilmiyorum.O zaman Xbox kolları alınır mı diye bir konu açın. Size daha iyi anlatsınlar. Şu an işim var ben yazamayacağım.
Deniz744
Başarılı
O zaman hall efect sensörü yok yaz. Gecikme var dersen yok deriz. Yanlış bir şey söylüyorsun, düzeltilince de "o zaman Xbox kolu alınır mı diye konu aç." diyorsun. Ne alaka? Buna gerek yok. Daha iyidir daha kötüdür orasını bilemem ama günün sonunda Xbox kolu çakması olduğu gerçeği de pek değişmiyor. Alınır alınmaz orasını bilmiyorum.
Gecikme var. Diğer kullanıcılar da böyle düşünüyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347