ciawwa

Uzman
Merhabalar. Kitap okuma alışkanlığımı tekrar kazanmak, çocuk kitabı gibi görünmeyen güzel bir kitap istiyorum.

Başlıca şunları seviyorum diyebilirim.
Bilim kurgu
Tanrıların olduğu, mitolojik kitaplar.(Eğlenceli geliyor. Burada böyle dini bir şeyden bahsetmiyorum. God of war gibi bir şeyden bahsediyorum. Her ne kadar oyunda olsa onla bağdaştırdım.)
Doğa üstü olayların olduğu
Belki aşk
Vesaire vesaire. Özellikle özel güçlerin olduğu, akıp gidebileceğim kitapları çok seviyorum. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar. Kitap okuma alışkanlığımı tekrar kazanmak, çocuk kitabı gibi görünmeyen güzel bir kitap istiyorum.

Başlıca şunları seviyorum diyebilirim.
Bilim kurgu
Tanrıların olduğu, mitolojik kitaplar.(Eğlenceli geliyor. Burada böyle dini bir şeyden bahsetmiyorum. God of war gibi bir şeyden bahsediyorum. Her ne kadar oyunda olsa onla bağdaştırdım.)
Doğa üstü olayların olduğu
Belki aşk
Vesaire vesaire. Özellikle özel güçlerin olduğu, akıp gidebileceğim kitapları çok seviyorum. Şimdiden teşekkürler
Dune.

Liseye hazırlık zamanımda ateş hırsızı diye bir kitap üçlemesi vardı onu okumuştum. Başlığı görünce aklıma ilk o geldi.
Kitap sanki güzel bir oyunda ara sahne izlemek gibi hissettirmişti. Güzel bir bilim kurgu/mitoloji kitabıydı. Ama bayağı bir zaman geçti şimdi okusam o tadı alır mıyım bilmiyorum ancak tavsiye edilir :)