Merhaba arkadaşlar. Sizin bildiğiniz kronik sorunlu telefon modelleri nelerdir? Marka fark etmeksizin yazabilirsiniz.

Hazırsanız ben başlayayım, iPhone X. Ekran sorunu, ısınma sorunu, Face ID'nin kendi kendine bozulması gibi sorunlara sahipti. 1 yıl sonra çıkan XS modeli yine ufak sorunlara sahip olsa da gayet sorunsuz bir hale gelmişti. X kadar sorunlu değildi.

Bir tanesi vardı Samsung'un bataryası patlıyordu neydi o

LG G2,G3,G4,G5 listesi bombadır telefonların her tarafları sorunludur desek sırıtmaz, Samsung'un S6 ve S7'leri (özellikle Edge cihazları), Galaxy Note 7 (C4), iPhone 3G/3GS (soyulan ve solan plastik), iPhone 6/Plus (Bandgate) iPhone 6S/7/8 Plus'lar (OIS titremesi), iPhone 7/7 Plus (ve A10 Fusion'lu herhangi bir iPad, Baseband), iPhone X (yine ne ararsanız var), Galaxy S10/e/plus (tasarımsal sorunlu, çok şık ancak ön cam kamera kısmı ekstra olarak dayanıksız ve zayıf nokta). Yerli üreticilerimizi düşünürsekte eski GM'in bütüm modelleri (GM4G, Discovery, Gm 5Plus, GM 6 vs) şarj soketleri sorunludur, Vestel'in bandından inen herhangi bir telefonun pilleri kendi kendilerine şişebilir, inflak edebilir, stabilizasyonunu kaybedebilir.

LG G3 ve g4. Kronik ekran yanması ve aşırı ısınma (Garip bir şekilde çok dayanıklılardı.)

General Mobile GM5 işletim sisteminin hiçbir cihazında verimli çalıştığını görmedim. Hep kafayı yiyordu.

S3 ve S3 mini. 2 cihazım da anakart arızası verdi. Güzel telefondu ama dayanmıyordu.