Bim'den geçerli sebep olmadan işten ayrılırsan (istifa vs.) tekrar işe alınmıyorsun. Eğer üniversiteden sonra işsizlik ordusuna katılacaksan BİM'i saklamanı öneririm. Umutsuz olduğunda en azından Bim var dersin.
Ooo helal olsun sana. Harbiden mantıklıymış. Şok, A101 maaşları iyi midir peki?

Kocaman markette 2 tane çalışan oluyor hocam. Temizliği, raf düzeni, gelen ürünleri taşıması, yerleştirmesi, para sayımı, etiket değişimi vs. Bir sürü iş, bir de sorunlu müşteriler olunca tam tımarhane 😬

Kısa sürede Şok marketinde 1 ay bitmesine kala kavga ederek istifa ettim. İnsan gibi çalıştırmıyorlar. Kasaya bakıyorsun, manava bakıyorsun, mağazaya gelen malları yüklüyorsun sonra irsaliye kontrol, temizlik, müşteri tantanası, mağazadan çıkarken kasadan çıkan parayı saymak, full ayakta çalışmak ve ögle saatinin dinlenmesi adam akıllı olmaması ya da dinlendirmemeleri vs. daha sayamadığım şeyleri bir kişi ya da iki kişi yapıyoruz. Mesaiye bırakıyorlar sonra mesai ücret vermiyorlar, dava açılmasın diye imza attırıyorlar. 200 TL açığı bana iftira atarak benim üstüme yıkmaya kalkıştılar ve terbiyesizliklerine daha fazla dayanamayarak tartışıp mağazadan çıktım ve direkt istifa ettim. Birde 10 mağaza dolaştırılarak joker eleman gibi çalıştırılıyoruz. İzin kullanabilirsen ne ala zaten haftada 6 gün iş 1 gün izin bazen 7 gün yaptırıyorlar ve full mesai. Bu marketlerde kendine saygın varsa çalışılmaz hocam. Gidin garsonluk falan yapın ya da komilik yapın ama bu zincir marketlerde çalışılmaz. Her market zinciri ismi gördüğümde içimden ana avrat söverim. Kimseye önermem.
Bu marketler tam halk ve çalışan düşmanı, yazık bu millete.

Son düzenleme: