• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

BİM'de satılan Hamburger

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 946
Herkes biliyor marketlerde satılan şeylerin kalitesiz ve sağlıksız olduğunu. Millet nefsini köreltmek için bunlara mecbur. Fakirin fukaranın çocuğu isteyince ne yapsın adam? Kıymanın kilosu olmuş kaç para. Bir aylık maaşını iki hamburgere mi döksün.

Zaten benim bildiğim birkaç hamburgerci var. Birisi babamın eski çalıştığı yerde, diğeri de bizim dükkanı biraz geçince. Babamın eski çalıştığı yerdeki hamburger inanılmaz lezzetliydi, hem de doğal. Dışarıda mecbur kaldığımda ya da kaliteli yerlerde yemekte ben de mahzur görmüyorum.

Tadı çok güzeldi bu arada, arada bir zehir gibi de olsa yemek pek de umurumda değil. Bu kadar kasmanıza gerek yok arkadaşlar.

Biz de biliyoruz hocam nasıl yapılır. Sizin tarif yazmanıza gerek yoktu

Hocam bunu alıp severek yiyen hamburger nedir bilmiyordur. Ben yazayım bahsedeyim de biraz kafasında canlansın
Yav hocam konuyu açma amacım hamburger nasıl olur değil, bu ürünlerin kurumsal market raflarında yasal olarak satılması. Yoksa herkes hamburger nedir bilir merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…