Herkes biliyor marketlerde satılan şeylerin kalitesiz ve sağlıksız olduğunu. Millet nefsini köreltmek için bunlara mecbur. Fakirin fukaranın çocuğu isteyince ne yapsın adam? Kıymanın kilosu olmuş kaç para. Bir aylık maaşını iki hamburgere mi döksün.
Detaylar
Kim cevapladı?Efe İlhan Yüce
Yetkin
Zaten benim bildiğim birkaç hamburgerci var. Birisi babamın eski çalıştığı yerde, diğeri de bizim dükkanı biraz geçince. Babamın eski çalıştığı yerdeki hamburger inanılmaz lezzetliydi, hem de doğal. Dışarıda mecbur kaldığımda ya da kaliteli yerlerde yemekte ben de mahzur görmüyorum.Hocam dışarıda yemeyin gibi bir şey demedim bu arada onu da belirteyim. Güzel burger yapan yerlerde de yenir. Benim demek istediğim paketli hamburger nedir yani saçma sapan şeyler. Tabi haklısınız sağlık konusunda da daha iyi.
Ethem Efe
Üstün
BİM'de böyle hamburger diye satılan bir ürün var. İçindekiler kısmı evlere şenlik Full kimyasal dolu bir tane düzgün içerik yok. Nimet bile denmez buna, sigaradan daha zararlı olduğuna eminim. Üç harfliler resmen halkı denek olarak kullanıyor, buna sağlık bakanlığı niye izin verir ki? Geçen A101'e bir içecek gelmiş adı "bahçeden çilek" paketi Full çilek dolu ama içinde %0, 01 kadar bile çilek yok.![]()
Eki Görüntüle 51597
Tadı çok güzeldi bu arada, arada bir zehir gibi de olsa yemek pek de umurumda değil. Bu kadar kasmanıza gerek yok arkadaşlar.
- Makaleler
- 1
Biz de biliyoruz hocam nasıl yapılır. Sizin tarif yazmanıza gerek yoktuAbi hamburgeri de marketten almazsın şöyle şeyleri yiyenin ne damak tadı vardır ne kendine saygısı. Git hamburger ekmeği ve düzgün hamburger eti al veya kıyma al kendin yap. Al çedar ve marul. Mis gibi.
Eki Görüntüle 51621
Hocam bunu alıp severek yiyen hamburger nedir bilmiyordur. Ben yazayım bahsedeyim de biraz kafasında canlansınBiz de biliyoruz hocam nasıl yapılır. Sizin tarif yazmanıza gerek yoktu![]()
- Makaleler
- 1
Yav hocam konuyu açma amacım hamburger nasıl olur değil, bu ürünlerin kurumsal market raflarında yasal olarak satılması. Yoksa herkes hamburger nedir bilir merak etme.Hocam bunu alıp severek yiyen hamburger nedir bilmiyordur. Ben yazayım bahsedeyim de biraz kafasında canlansın![]()
Tadı çok güzeldi bu arada, arada bir zehir gibi de olsa yemek pek de umurumda değil. Bu kadar kasmanıza gerek yok arkadaşlar.
Kuş uçmayı bırakınca umursarsın.