Biliyorum hocam. Soğutma anlamında bütçede ki en iyi klima olabilir. Isıtma olarak soğutma kadar iyi değil maalesef.
Detaylar
Kim cevapladı?Bildiğin Arçelik'in klimalarına benziyor la bu.
Arçeliğin tüm klimalarını toplasanız daikinin bir tane kliması etmez.
Bilmiyorum benzettim ben baya, farkları vardır da resimden anlayamadım.Arçeliğin tüm klimalarını toplasanız daikinin bir tane kliması etmez.
Bilmiyorum benzettim ben bayağı, farkları vardır da resimden anlayamadım.
Aralarında Tofaş ve BMW kadar fark var. Arçelik piyasa malı klima satmaya devam etsin.
Hocam beni yemiyorsunuz değil mi ? Biri Arçelik logosu koysa ayırt edemeyebilirdim ilk defa gördüğüm için.Arçeliğin tüm klimalarını toplasanız daikinin bir tane kliması etmez.
Hocam beni yemiyorsunuz değil mi? Biri Arçelik logosu koysa ayırt edemeyebilirdim.
Hayır hocam neden sizi yiyeyim
O kadar ufak farkları var ki, hele dış radyatörü aynı Arçelik bunun.Hayır hocam neden sizi yiyeyimArçelik'te 2 sene civarı çalıştım. Düzgün beyaz eşya modelleri olsa da (7-8 model) klima anlamında iyi değil maalesef.
Dış tasarım benziyor fakat iç yapıya gelince uçurum fark oluyor o zaman. Hani derler ya önemli olan iç güzellik bu da aynı mesele.O kadar ufak farkları var ki, hele dış radyatörü aynı Arçelik bunun.
Bizim evde Arçelik var öyle araştırıp almadım en ucuzu hangisiyse servis olarak kim yakınsa diye Arçelik aldık geçtik. Vestel en ucuzu şu an. Bende pek kaliteli bulmadım klimayı ne yalan söyleyeyim de bu da benzer geldi bana. Şu an kaira'da mı çalışıyorsunuz ?Hayır hocam neden sizi yiyeyimArçelik'te 2 sene civarı çalıştım. Düzgün beyaz eşya modelleri olsa da (7-8 model) klima anlamında iyi değil maalesef.