Kullandığınız kulaklıktan ses ve konfor farkı olarak bir şey değiştireceğini sanmıyorum. Yedek veya ana kulaklık olarak da alınmaz.
Yukarıdaki kulaklığa benzer özellikte olan şu ürünü Mafia 2 jack girişi istediğinden ve denemek için almıştım. En ucuz yerde de biz ürün satalım kafasıyla çıkmış, fason üretim ama 1-2 tane iyi ürününden dolayı Gamepower, Rampage vb. daha çok satan bir ürün. Başka bir artısı yok. Ayrıca BİM fiyatına göre daha uyguna alıyorsunuz.
Neyse ses güzel olmadığı gibi bu kulaklıklar konforlu değil. Yani diğer markaların da Çinlilere ürettiği genel fason üretimler. Bir de kendi fabrikaları ile büyük firmalara benzeye ürünleri var. Kendi tasarımları olanlar kulağı falan ağrıtmıyor ve tam oturuyor. Bu fason üretimlerde herhangi omurga yani pedleri döndürmeye yarayan o plastik kısım yok.
Bence BİM için de o fason üretim farklı bir modeli üretmişler. Tasarım hariç ne ses ne de konfor yukarıdaki kulaklıktan farksızdır. Daha çok düşük bütçeli kitleye marka tanıtımı amaçlı olmuş gibi duruyor.
Açıkcası broşürdeki ve bağlantıda attığım ürünlere 500 ₺ vermek yerine, biraz para ayırıp şu ürünü alın. Havit'in genel ürünlerindeki tasarım bu ve kulağa rahat oturuyor. En azından kafanızı yoran ve sarmayan o dandik kulaklıktan kurtulun.
Bütçemi artırabilirim diyorsanız H2002P veya H2002D de alınabilir.
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 849,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Turkcell sitesi H2002D için ayrıca pembe ve kırmızı beyaz olanları da satıyor. Ama açıkcası internette bu renklerin solduğuna dair şeyler gördüm. Yani ucuz bir boya kullanılmış, çok çabuk aşınıyor.