BİM broşüründe Havit'e ait bir kulaklık gördüm, markanın diğer ürünleri gibi popüler değil ve ürün hakkında bilgi yok gibi. Sharkoon Rush ER 3 kullanıyorum, sizce Sharkoondan bu kulaklığa geçmek ya da yedek kulaklık olarak almak mantıklı olur mu?

Dosya Ekleri

• bea.webp
    bea.webp
    100,7 KB · Görüntüleme: 811
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız kulaklıktan ses ve konfor farkı olarak bir şey değiştireceğini sanmıyorum. Yedek veya ana kulaklık olarak da alınmaz.

Yukarıdaki kulaklığa benzer özellikte olan şu ürünü Mafia 2 jack girişi istediğinden ve denemek için almıştım. En ucuz yerde de biz ürün satalım kafasıyla çıkmış, fason üretim ama 1-2 tane iyi ürününden dolayı Gamepower, Rampage vb. daha çok satan bir ürün. Başka bir artısı yok. Ayrıca BİM fiyatına göre daha uyguna alıyorsunuz.

Neyse ses güzel olmadığı gibi bu kulaklıklar konforlu değil. Yani diğer markaların da Çinlilere ürettiği genel fason üretimler. Bir de kendi fabrikaları ile büyük firmalara benzeye ürünleri var. Kendi tasarımları olanlar kulağı falan ağrıtmıyor ve tam oturuyor. Bu fason üretimlerde herhangi omurga yani pedleri döndürmeye yarayan o plastik kısım yok.

Bence BİM için de o fason üretim farklı bir modeli üretmişler. Tasarım hariç ne ses ne de konfor yukarıdaki kulaklıktan farksızdır. Daha çok düşük bütçeli kitleye marka tanıtımı amaçlı olmuş gibi duruyor.

Açıkcası broşürdeki ve bağlantıda attığım ürünlere 500 ₺ vermek yerine, biraz para ayırıp şu ürünü alın. Havit'in genel ürünlerindeki tasarım bu ve kulağa rahat oturuyor. En azından kafanızı yoran ve sarmayan o dandik kulaklıktan kurtulun.

Bütçemi artırabilirim diyorsanız H2002P veya H2002D de alınabilir.

Turkcell sitesi H2002D için ayrıca pembe ve kırmızı beyaz olanları da satıyor. Ama açıkcası internette bu renklerin solduğuna dair şeyler gördüm. Yani ucuz bir boya kullanılmış, çok çabuk aşınıyor.

Son düzenleme:
Hocam üstüne 300-400 TL ekleyin. Ben yeni H2002D satın aldım BİM'deki kulaklık yerine. Mikrofon kalitesi olsun, ses kalitesi olsun çok memunum. Özellikle mikrofonunda cızırtı ya da farklı sorunlar yoktu. Ses net geliyor. Fakat bunlar 1 haftalık deneyim. Daha başıma neler gelecek bilemem. Kulaklığı takarken 1 sorun olmuştu mikrofon çalışmamıştı. Onu da driver indirerek çözmüştüm.

Hocam Havit iyi bir marka ancak ucuz ürünleri sizi de bizi de yorar. Ne kadar oldu bilmiyorum ancak H2016D alabilirsiniz. 2. el alacaksanız 200 TL'ye bile bulabileceğiniz güzel bir kulaklık. Tabii tiz sesler baş ağrısı yapar derseniz H2002D'ye de bakabilirsiniz. H2016D'nin sesi biraz tiz, 24 saat kullanımda benim için çok sorun çıkarmadı tabii.

Kullandığınız kulaklıktan ses ve konfor farkı olarak bir şey değiştireceğini sanmıyorum. Yedek veya ana kulaklık olarak da alınmaz.

Yukarıdaki kulaklığa benzer özellikte olan şu ürünü Mafia 2 jack girişi istediğinden ve denemek için almıştım. En ucuz yerde de biz ürün satalım kafasıyla çıkmış, fason üretim ama 1-2 tane iyi ürününden dolayı Gamepower, Rampage vb. daha çok satan bir ürün. Başka bir artısı yok. Ayrıca BİM fiyatına göre daha uyguna alıyorsunuz.

Neyse ses güzel olmadığı gibi bu kulaklıklar konforlu değil. Yani diğer markaların da Çinlilere ürettiği genel fason üretimler. Bir de kendi fabrikaları ile büyük firmalara benzeye ürünleri var. Kendi tasarımları olanlar kulağı falan ağrıtmıyor ve tam oturuyor. Bu fason üretimlerde herhangi omurga yani pedleri döndürmeye yarayan o plastik kısım yok.

Bence BİM için de o fason üretim farklı bir modeli üretmişler. Tasarım hariç ne ses ne de konfor yukarıdaki kulaklıktan farksızdır. Daha çok düşük bütçeli kitleye marka tanıtımı amaçlı olmuş gibi duruyor.

Açıkcası broşürdeki ve bağlantıda attığım ürünlere 500 ₺ vermek yerine, biraz para ayırıp şu ürünü alın. Havit'in genel ürünlerindeki tasarım bu ve kulağa rahat oturuyor. En azından kafanızı yoran ve sarmayan o dandik kulaklıktan kurtulun.

Bütçemi artırabilirim diyorsanız H2002P veya H2002D de alınabilir.

Turkcell sitesi H2002D için ayrıca pembe ve kırmızı beyaz olanları da satıyor. Ama açıkcası internette bu renklerin solduğuna dair şeyler gördüm. Yani ucuz bir boya kullanılmış, çok çabuk aşınıyor.

Aslında Rush ER3 bana bir rahatsızlık yaşatmıyor, öyle ki kulaklığı taktığımda kafamda hissetmiyorum bile. Mikrofonu da hoşuma gidiyor. Tek eksisinin ses kalitesi pek hoşuma gitmiyor oluşu. Ona da alıştım diyebilirim.

Sizce şartlar böyleyken Sharkoonu bırakıp sizin tavsiye ettiğiniz kulaklığa geçmek mantıklı olur mu? Olursa ne gibi artılar sağlar acaba?

Hocam Havit iyi bir marka ancak ucuz ürünleri sizi de bizi de yorar. Ne kadar oldu bilmiyorum ancak H2016D alabilirsiniz. 2. el alacaksanız 200 TL'ye bile bulabileceğiniz güzel bir kulaklık. Tabii tiz sesler baş ağrısı yapar derseniz H2002D'ye de bakabilirsiniz. H2016D'nin sesi biraz tiz, 24 saat kullanımda benim için çok sorun çıkarmadı tabii.

H2002P ve H2002D modellerinin konforsuz olduğuna dair pek çok iddia duydum. Kafası büyük kişiler için uygun olmadığı söyleniyor.
Tavsiye ettiğiniz H2016D modeli de yukarda bahsettiğim modeller gibi geldi bana. Videolardan gördüğüm kadarıyla tasarımı çok hoş bir kulaklık olsa da çok küçük gibi duruyor.
Konfor konusunda nasıl acaba?

Son düzenleme:
@Solaire of Astora, hocam Rush ER3 ses kalitesi dışında servisi dahil çok güzel bir kulaklık. H2002D ve P modelleri hakkında bilgim yok ama H2016D güzel bir kulaklık ses olarak. Kulağınızı ölçerseniz internette bilgi bulabilirsiniz. Konfor konusunda da kafanıza çarpan kısım kumaş olduğundan rahatsız etmiyor.