Epoca 45

Üstün
5-6 yıldır GigaFiber kullanıyoruz, ilk dönemde kullanılan siyah kutu vardı, bugün yanına gri yeni kutu takılmış ama bizim fiber hatlarını oraya aktarmamışlar. Mahallede biraz turlayınca büyük ana kutuların da açılıp karman çorman edildiğini gördüm. Belli ki yeniliyorlar fakat bu iş yaklaşık ne kadar sürer, daha önce yaşayan oldu mu?

İşin bir diğer garip şeyi de bunu fark etmeden evvel destek kaydı açtığımda fiziksel kontroller yapılacak diye geçiştirici bir cevap verdiler ama komple mahallede dönüşüm var. Bunu da bir sabah uyanıp bu mahalleyi biz bir yenileyelim demeyeceklerine göre insan önceden bir bilgilendirme geçer.

Takılan yeni kutunun GigaFiber olduğu kesin mi? Başka bir operatörün olmasın? Hatları yenilemeleri zaten imkansıza yakın, kutuyu ölseler değiştirmezler.

Takılan yeni kutunun GigaFiber olduğu kesin mi? Başka bir operatörün olmasın? Hatları yenilemeleri zaten imkansıza yakın, kutuyu ölseler değiştirmezler.
Evet Türknet'in. Ben de anlamadım zaten. Arada sırada teklese de her operatörde olduğu gibi yıllardır büyük bir sorun yaşamadık hiç. Zeytinburnu, Kentsel dönüşüm, kablolar kopuyor desem, yeni kutu takılmazdı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-08-14 at 18.52.07.webp
    WhatsApp Image 2026-08-14 at 18.52.07.webp
    755,2 KB · Görüntüleme: 9
Evet Türknet'in. Ben de anlamadım zaten. Arada sırada teklese de her operatörde olduğu gibi yıllardır büyük bir sorun yaşamadık hiç. Zeytinburnu, Kentsel dönüşüm, kablolar kopuyor desem, yeni kutu takılmazdı.
Muhtemelen port yetmediği için taktılar, başka mantıklı yanı yok.

Bina'da bir daireye kuruluma gelmişler, kurulumcu arkadaşla konuştuk baktığında 8 taneden 4'ü çalışıyor 4'ü LOS hatası alıyor onlardan biri de biz denk geldik.. Arızacıları bekleyeceğiz belliki mecbur.