sadoshima
Uzman
Merhaba. Evime yaklaşık 10-15 metre uzaklığında bir fiber ve bir DSL santrali kuruldu. Tabii bu 2025 yazında olmuştu, not düşeyim. Adamlar santralde çalışırken ben de meraktan sordum (Ağustos başlarıydı) "Ne zaman getirilecek bu fiber?" diye, onlar da "1 hafta 10 güne çekilir" dedi. Aradan yaklaşık 8-9 ay geçti ve tık yok. Zaten 100 Mbps VDSL paketimde düşük SNR margin'den acı çekiyorum ve aylardır fiber'i bekliyorum, neden çekmiyorlar?
Xitter'a 2 kere yazdım, mh.'den 2 kere daha talepte bulundum. İki kez talebimi aldılar ve en sonunda müdürlük tarafından proje bulunmadığı dendi. Orada çalışan adamlara sorduğumuzda ise dedikleri şey aynen şu: "Abi biz de uğraşıyoruz hep buralarda, altyapı çok kötü, fiber çekilse biz de kurtulacağız siz de."
İnanamadım ya, ne demek bu? Ne demek çekilse de kurtulacağız? Talepte bulunun?
İlla mahalle büyüklüğünde dilekçe mi yazacağız, ne yapacağız? Bir yardımcı olur musunuz? İyi günler.
Xitter'a 2 kere yazdım, mh.'den 2 kere daha talepte bulundum. İki kez talebimi aldılar ve en sonunda müdürlük tarafından proje bulunmadığı dendi. Orada çalışan adamlara sorduğumuzda ise dedikleri şey aynen şu: "Abi biz de uğraşıyoruz hep buralarda, altyapı çok kötü, fiber çekilse biz de kurtulacağız siz de."
İnanamadım ya, ne demek bu? Ne demek çekilse de kurtulacağız? Talepte bulunun?
İlla mahalle büyüklüğünde dilekçe mi yazacağız, ne yapacağız? Bir yardımcı olur musunuz? İyi günler.