R RaveN Başarılı Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 178 Çözümler 1 Beğeniler 55 4 Ocak 2025 #1 Kablonet'ten Türk Telekom'a geçeceğim fakat bu dolap fiber mi ondan emin değilim. Fiber ise 1000 Mbps alabilir miyim sizce?
Kablonet'ten Türk Telekom'a geçeceğim fakat bu dolap fiber mi ondan emin değilim. Fiber ise 1000 Mbps alabilir miyim sizce?
DFWEmirhan Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 75 Beğeniler 17 4 Ocak 2025 #2 RaveN dedi: Kablonet'ten Türk Telekom'a geçeceğim fakat bu dolap fiber mi ondan emin değilim. Fiber ise 1000 Mbps alabilir miyim sizce? Eki Görüntüle 112537 Genişletmek için tıkla... Bunlar fiber kablodur ama tam bilgim yok hangi ISS'ye ait olduğundan. Altyapınızı sorgulayın Türk Telekom'dan fiber varsa gösterir.
RaveN dedi: Kablonet'ten Türk Telekom'a geçeceğim fakat bu dolap fiber mi ondan emin değilim. Fiber ise 1000 Mbps alabilir miyim sizce? Eki Görüntüle 112537 Genişletmek için tıkla... Bunlar fiber kablodur ama tam bilgim yok hangi ISS'ye ait olduğundan. Altyapınızı sorgulayın Türk Telekom'dan fiber varsa gösterir.
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.559 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.122 4 Ocak 2025 #3 Evet fiber. Kabinin etrafında veya kabloların üstünde yazması lazım hangi operatöre ait olduğu. TürkTelekom yazıyormuş zaten.
Evet fiber. Kabinin etrafında veya kabloların üstünde yazması lazım hangi operatöre ait olduğu. TürkTelekom yazıyormuş zaten.
KS KS R RaveN Başarılı Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 178 Çözümler 1 Beğeniler 55 4 Ocak 2025 #4 DFWEmirhan dedi: Bunlar fiber kablodur ama tam bilgim yok hangi ISS'ye ait olduğundan. Altyapınızı sorgulayın Türk Telekom'dan fiber varsa gösterir. Genişletmek için tıkla... Kutu Türk Telekom'un hocam. Zaten başvuru yaptım fakat adam 1000 Mbps olarak aldı başvurumu fakat kesin bir şey söylemediler hız hakkında. sirius dedi: Evet fiber. Kabinin etrafında veya kabloların üstünde yazması lazım hangi operatöre ait olduğu. Türk Telekom yazıyormuş zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam peki hız alma konusunda bir fikriniz var mı? Ben 1000 Mbps olarak yaptım başvuruyu fakat adam da kesin bir şey söyleyemedi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
DFWEmirhan dedi: Bunlar fiber kablodur ama tam bilgim yok hangi ISS'ye ait olduğundan. Altyapınızı sorgulayın Türk Telekom'dan fiber varsa gösterir. Genişletmek için tıkla... Kutu Türk Telekom'un hocam. Zaten başvuru yaptım fakat adam 1000 Mbps olarak aldı başvurumu fakat kesin bir şey söylemediler hız hakkında. sirius dedi: Evet fiber. Kabinin etrafında veya kabloların üstünde yazması lazım hangi operatöre ait olduğu. Türk Telekom yazıyormuş zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam peki hız alma konusunda bir fikriniz var mı? Ben 1000 Mbps olarak yaptım başvuruyu fakat adam da kesin bir şey söyleyemedi.
DFWEmirhan Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 75 Beğeniler 17 4 Ocak 2025 #5 RaveN dedi: Kutu Türk Telekom'un hocam. Zaten başvuru yaptım fakat adam 1000 Mbps olarak aldı başvurumu fakat kesin bir şey söylemediler hız hakkında. Hocam peki hız alma konusunda bir fikriniz var mı? Ben 1000 Mbps olarak yaptım başvuruyu fakat adamda kesin bir şey söyleyemedi. Genişletmek için tıkla... Routere bağlı olarak değişir hocam verdikleri routerde genellikle 800Mbps'ya da daha aşağısı görüyorlar.
RaveN dedi: Kutu Türk Telekom'un hocam. Zaten başvuru yaptım fakat adam 1000 Mbps olarak aldı başvurumu fakat kesin bir şey söylemediler hız hakkında. Hocam peki hız alma konusunda bir fikriniz var mı? Ben 1000 Mbps olarak yaptım başvuruyu fakat adamda kesin bir şey söyleyemedi. Genişletmek için tıkla... Routere bağlı olarak değişir hocam verdikleri routerde genellikle 800Mbps'ya da daha aşağısı görüyorlar.
KS KS R RaveN Başarılı Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 178 Çözümler 1 Beğeniler 55 4 Ocak 2025 #6 DFWEmirhan dedi: Routere bağlı olarak değişir hocam verdikleri routerde genellikle 800Mbps'ya da daha aşağısı görüyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Peki 1000 Mbps paket alırsam Statik IP zorunlu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
DFWEmirhan dedi: Routere bağlı olarak değişir hocam verdikleri routerde genellikle 800Mbps'ya da daha aşağısı görüyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Peki 1000 Mbps paket alırsam Statik IP zorunlu mu?
Majdev Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 331 Makaleler 2 Çözümler 10 Beğeniler 257 4 Ocak 2025 #7 Bu kadar optik sonlandırılması normal değil. Ya bina/site çok büyük ya da birinin Metro Ethernet'i olabilir. Biraz daha detaylandırmalısınız görselleri. Bu arada 1000 Mbps için Statik IP'ye gerek yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Bu kadar optik sonlandırılması normal değil. Ya bina/site çok büyük ya da birinin Metro Ethernet'i olabilir. Biraz daha detaylandırmalısınız görselleri. Bu arada 1000 Mbps için Statik IP'ye gerek yok.
1 13367 Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 624 4 Ocak 2025 #8 Metro Ethernet olabilir veya bina içi kabinse FTTB.
Majdev Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 331 Makaleler 2 Çözümler 10 Beğeniler 257 5 Ocak 2025 #9 13367 dedi: Metro Ethernet olabilir veya bina içi kabinse FTTB. Genişletmek için tıkla... FTTB için max 2 core ayırıyorlar. Binada baz istasyonuda olabilir.
13367 dedi: Metro Ethernet olabilir veya bina içi kabinse FTTB. Genişletmek için tıkla... FTTB için max 2 core ayırıyorlar. Binada baz istasyonuda olabilir.
KS KS R RaveN Başarılı Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 178 Çözümler 1 Beğeniler 55 5 Ocak 2025 #10 Kutunun üzerinde Pervan Makina yazıyor. Model numarası ile ilgili bir şey bulamadım.