RaveN

Başarılı
Kablonet'ten Türk Telekom'a geçeceğim fakat bu dolap fiber mi ondan emin değilim. Fiber ise 1000 Mbps alabilir miyim sizce?

20250104_213723.webp

Evet fiber. Kabinin etrafında veya kabloların üstünde yazması lazım hangi operatöre ait olduğu.

TürkTelekom yazıyormuş zaten.

Bunlar fiber kablodur ama tam bilgim yok hangi ISS'ye ait olduğundan. Altyapınızı sorgulayın Türk Telekom'dan fiber varsa gösterir.

Kutu Türk Telekom'un hocam. Zaten başvuru yaptım fakat adam 1000 Mbps olarak aldı başvurumu fakat kesin bir şey söylemediler hız hakkında.

Evet fiber. Kabinin etrafında veya kabloların üstünde yazması lazım hangi operatöre ait olduğu.

Türk Telekom yazıyormuş zaten.

Hocam peki hız alma konusunda bir fikriniz var mı? Ben 1000 Mbps olarak yaptım başvuruyu fakat adam da kesin bir şey söyleyemedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutu Türk Telekom'un hocam. Zaten başvuru yaptım fakat adam 1000 Mbps olarak aldı başvurumu fakat kesin bir şey söylemediler hız hakkında.

Hocam peki hız alma konusunda bir fikriniz var mı? Ben 1000 Mbps olarak yaptım başvuruyu fakat adamda kesin bir şey söyleyemedi.

Routere bağlı olarak değişir hocam verdikleri routerde genellikle 800Mbps'ya da daha aşağısı görüyorlar.

Bu kadar optik sonlandırılması normal değil. Ya bina/site çok büyük ya da birinin Metro Ethernet'i olabilir. Biraz daha detaylandırmalısınız görselleri. Bu arada 1000 Mbps için Statik IP'ye gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun üzerinde Pervan Makina yazıyor. Model numarası ile ilgili bir şey bulamadım.