Detaylar
Kim cevapladı?Kutunun üzerinde Pervan makine yazıyor. Model numarası ile ilgili bir şey bulamadım.
Fotoğraftaki patch panel, fiber kablo dağıtımı için. Metro Ethernet için olabilir fakat FTTB'de olabilir net bir şey demek zor. Bina içindeyse kabini uzaktan tüm içeriği gözükür şekilde çekersen daha iyi olur.
FTTB için Max 2 Core ayırıyorlar. Binada baz istasyonuda olabilir.
Baz istasyonundaki kablolar daha farklı genellikle kalın siyah olur ve Core'den bağlanır.
Majdev
Yetkin
- Makaleler
- 2
Fotoğraftaki patch panel, fiber kablo dağıtımı için. Metro Ethernet için olabilir fakat FTTB'de olabilir net bir şey demek zor. Bina içindeyse kabini uzaktan tüm içeriği gözükür şekilde çekersen daha iyi olur.
Baz istasyonundaki kablolar daha farklı genellikle kalın siyah olur ve Core'den bağlanır.
Düzeltme: Pervan makine telekomünikasyon ürünleri üretiyormuş. Firma ile alakası sadece kabinetten ibaret olmalı.
Pervan
Metro hattını ilk defa duydum hocam. Nedir bu metro hattı?Bence bu firmanın metro hattı olabilir:Pervan Makine
Düzeltme: Pervan makine telekomünikasyon ürünleri üretiyormuş. Firma ile alakası sadece kabinetten ibaret olmalı.
Pervan
www.pervanmakina.com.tr
DFWEmirhan
Başarılı
Metro hattını ilk defa duydum hocam. Nedir bu metro hattı?
Kişi kendi parası ile simetrik internet altyapısı çektirmiş demektir o kabin ona aitir başkası dokunamaz 1000/1000 gibi ya da 10GB 10GB gibi.