oldvillagger

Başarılı
Merhaba, bugün Binance'e yatırım amacı ile kaydoldum ve kimliği vs. doğruladım. Yarım saat sonra uygulamanın, sitenin ve platformun SMS servisinin çöktüğünü gördüm. Şu an mobil uygulama sitesi çalışmıyor. Uyarılar bile dönüşmüyor, HTML-CSS formatında hata kodları geliyor. Binance sürekli çöken sunuculara sahip bir platform mu? Yoksa her zamanki gibi benim şanssızlığım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli kesin diyemem ama kullanıyoruz işte zaten bilgilerimiz internette dolaşıyor biance seni soymaz merak etme

Merhaba, bugün Binance'e yatırım amacı ile kaydoldum ve kimliği vs. doğruladım. Yarım saat sonra uygulamanın, sitenin ve platformun SMS servisinin çöktüğünü gördüm. Şu an mobil uygulama sitesi çalışmıyor. Uyarılar bile dönüşmüyor, HTML-CSS formatında hata kodları geliyor. Binance sürekli çöken sunuculara sahip bir platform mu? Yoksa her zamanki gibi benim şanssızlığım mı?
Binance hakkında pek bir bilgim yok. Ama babam dâhil birçok kişinin kullandığına şahit oldum. Türk yatırım uygulamalarından iyidir en azından, bence güvenilir.

En çok kullanılan ve güven endeksi en yüksek kripto para borsasıdır. Spotta sorun yaşamazsınız ancak marjin işlemlerde Binance'in kullanıcıları izleyip kasıtlı olarak likit ettiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Binance güvenli bir kripto para borsası, ancak çok sayıda kopyaları mevcut. Bu sebepten girdiğiniz bağlantıları her zaman kontrol etmekte fayda var. Ve unutmayın ki durduk yere size Binance para verdik diye mail atmaz, yani scam sitelere dikkat ettiğiniz sürece şu anda piyasadaki en iyi kripto para borsalarından biri. Ancak Ftx'de o şekildeydi ve sonu pek iyi olmadı. En ama en sağlam şekilde kripto varlık tutacağım diyorsan soğuk cüzdanlar işini görecektir.